2777
2789
عنوان

ی لحظه بیاید🥺

206 بازدید | 13 پست

سلام بچها،من متاسفانه وقتی سنم کمتر بود باسنم رو با ژیلت اصلاح میکردم،الان موهاش ضخیم شده(هم خط و هم اطراف مقعد)🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️ فاجعست..حالا بخام لیزر فول برم برام میزنه؟خودم همش ب این فک میکنم ک دسترسی ب اون قسمت خیلی سخته،چجوری میشه بزنه دارم دیونه میشم🥺

ارع بابا پست میکنی دراز میکشی بازش میکنی برات میزنه😂😂

یکم سخته ولی شدنیه😅

شاید فکر کنی این تیکر بارداریه ولی اشتباه فکر میکنی من چون از کنکور سراسری باردار شدم انشالله ۱۴ تیر کنکور میدم و زایمان میکنم :/ خاستم در جریان باشین و لحظه شماری میکنم بچمو ببینم😂💔
ارع بابا پست میکنی دراز میکشی بازش میکنی برات میزنه😂😂 یکم سخته ولی شدنیه😅

روم. نمیشه از خجالت اب میشم،مگ میشه کسی مثل من باشه فک کنم فقط منم ک گند زدم ب بدنم 🥺🥺🥺🥺

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

روم. نمیشه از خجالت اب میشم،مگ میشه کسی مثل من باشه فک کنم فقط منم ک گند زدم ب بدنم 🥺🥺🥺🥺

حالا نمیدونم براش ما چجوریه ولی در کل برای لیزر قسمت بیکینی و باسن و خط باسن جداست که شما انتخاب میکنی 

خط باسن میشه همونجایی ک گفتین همونکاریم ک گفتم همه انجام میدن و لیزر میکنن تون قسمتو و عالیه کامل از بین میره 

خجالت جلسه اوله بعدش دیگ اوکی میشی😂

شاید فکر کنی این تیکر بارداریه ولی اشتباه فکر میکنی من چون از کنکور سراسری باردار شدم انشالله ۱۴ تیر کنکور میدم و زایمان میکنم :/ خاستم در جریان باشین و لحظه شماری میکنم بچمو ببینم😂💔
شامل اطراف مقعد هم میشه؟ نزدیک بیکینی؟

مقعد دیگ عزیزم بیکینی جداست خط باسن میشه برای مقعد و یخورده بالا ترش

عزیزم من رفتم لیزر گفتم فول بادی میخوام خودش همه جارو زد  روی باسن  خط باسن  خودش ...

پس مقعدم میشه خط باسن،من میگم ممکنه دسترسی بهش سخت باشه ،🤦‍♀️😂ی جوری باشه ک دستگاه نتونه بزنع