سلام بچها،من متاسفانه وقتی سنم کمتر بود باسنم رو با ژیلت اصلاح میکردم،الان موهاش ضخیم شده(هم خط و هم اطراف مقعد)🤦♀️🤦♀️🤦♀️ فاجعست..حالا بخام لیزر فول برم برام میزنه؟خودم همش ب این فک میکنم ک دسترسی ب اون قسمت خیلی سخته،چجوری میشه بزنه دارم دیونه میشم🥺
شاید فکر کنی این تیکر بارداریه ولی اشتباه فکر میکنی من چون از کنکور سراسری باردار شدم انشالله ۱۴ تیر کنکور میدم و زایمان میکنم :/ خاستم در جریان باشین و لحظه شماری میکنم بچمو ببینم😂💔
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
روم. نمیشه از خجالت اب میشم،مگ میشه کسی مثل من باشه فک کنم فقط منم ک گند زدم ب بدنم 🥺🥺🥺🥺
حالا نمیدونم براش ما چجوریه ولی در کل برای لیزر قسمت بیکینی و باسن و خط باسن جداست که شما انتخاب میکنی
خط باسن میشه همونجایی ک گفتین همونکاریم ک گفتم همه انجام میدن و لیزر میکنن تون قسمتو و عالیه کامل از بین میره
خجالت جلسه اوله بعدش دیگ اوکی میشی😂
شاید فکر کنی این تیکر بارداریه ولی اشتباه فکر میکنی من چون از کنکور سراسری باردار شدم انشالله ۱۴ تیر کنکور میدم و زایمان میکنم :/ خاستم در جریان باشین و لحظه شماری میکنم بچمو ببینم😂💔
مقعد دیگ عزیزم بیکینی جداست خط باسن میشه برای مقعد و یخورده بالا ترش