بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
ببین بهش بگو اصلأ نترسه دختر عمه مامانم تومار داشت گفتن شده اندازه پرتقال بعد ریکس عملش خیلی بالا بود جوری ک سمت راستش بی حس کامل شده بود خواست عمل کنه سری اول نمیدونستم تو مار داره بهش گفتن لکه هست که نترسته سری دوم افتاد رو لرزش بردنش دکتر گفتن تو مارش برگشته سری دومی دکترا بهش گفته بودن بنده خدا خواست بره اتاق عمل از استرس میلرزید من خودم اونجا بودم خیلی حالش بد بود خداروشکر عملش خوب بود بعد چن روز بردنش پرتو درمانی الان دستش یکم تکون میدع ولی پاهاش خیلی خوب تکون نمیدع
فقط و فقط باید دور از استرس باشه استرس خیلی مهمه ک نداشته باشه کاش خودش نفهمه تومار اسمش هم ترسناکه برا سلامتیش صلوات میفرستم بنده خدا سنش خیلی کمه ایشالا بلا به دور باشه ازش
ای بابا وولی فک کنم خیلی سخت بشه به زندگی عادی برگردن
اره خیلی پاهاش میکشه رو زمین
وقتی فهمیدن تو مار داره بچش تازه به دنیا امده بود چن روزش بود بیچاره شوهرش پیر شد نمیدونی چقدر اعصاب خوردی بود بوش تا ۴ماهگی پیشش نبود دادنش خونه داداش زنه اصلا خدا برا هیچکس بد نیاره من اعصابم خورد میشه یادم میاد😕