2777
2789

سلام من درحال اقدام به بار داری هستم الان دومین ماه پلی کیستیک هم هستم متفورمین و دوفاستون هم می خورم پنج روز مونده به موعد 

هیچ وقت لکه بینی رک خونی هم ندارم امروز خیلی ببخشید با شوهرم را ب ط ه داشتم بعد از واژنم یه رگ خونی در شد حالا کسی بود مثل من بود ولی بار دار بوده باشه 

نگید برو دکتر چون هیچ مشکل ندارم 

قبلا هم یه سقط داشتم برا خیلی وقت پیش بوده 

چند جا خوندم ممکن برا لانه گزینی باشه 

مممنون از شکیبایتون ...

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

جددددی وااای اگه باشم تا اخر عمرم دعای خیرت می کمم 

اره والا دعام کن که خیلی لازمش دارم عزیزم منم انقدحساس بودم ودنبال علایم بودم که همشو یادمه ۱۵روزبعدش بالامیاوردم انگارمسموم شده باشم بعدازیه هفته هم تست گذاشتم انشالله بحق همین ماه حامله ای

منم اینطوریم هنوزم تا موعدم مونده ۱۲ ام باید پریود بشم ولی دلدرد و کمر درد دارم دوتا تاپیک آخریمو بب ...

اخه من هیچ مشکلی ندارم رگ خونی نمی دونم دلیلش چیه 

نوک سینه هام هم دردمی کنه 

تنبلی داشتی  نوک سینه هام هم درد می کنه

منم داشتم یکی دوسال منتظربودم انشالله که هستی اگرم حامله نبودی من خودم بعدازهزارتادکتر فقط وفقط راه رفتن کمکم کردروزی سه ساعت راه میرفتم تا حامله شدم

اخه من هیچ مشکلی ندارم رگ خونی نمی دونم دلیلش چیه  نوک سینه هام هم دردمی کنه

نه من همه علائم رو دارم حالت تهوع بی اشتهایی درد کمر و شکم اصلا همه چیز امروزم باز لک دیدم خسته شدم این یماه رو سردرگمم

نه من همه علائم رو دارم حالت تهوع بی اشتهایی درد کمر و شکم اصلا همه چیز امروزم باز لک دیدم خسته شدم ...

منم 12عادت می شم البته با دارومرتبش کردم انشالله هردو عادت نشیم تبدیل به نی نی بشه 

منم 12عادت می شم البته با دارومرتبش کردم انشالله هردو عادت نشیم تبدیل به نی نی بشه 

ممنون . من نزدیک ۷ سال قرص میخورم آذر و دی ماه قط کردم بدنم استراحت که که اینطوری شده سر در نمیارم چمه یه بیبی چک مثبت شد دوتا متفی آزمایشم هم بتا ۲ شد سونو داد مایع دیده شده ولی امروز بازم لکه بینی دارم همه هم میگن صبر کن ببین موعدت میگذره یا نه خیلی زود رفتی آزمایش و تست دادی