سلام دوستان شنبه سزارین شدم ولی اصلا شکمم کوچیک نشدانگارهنوز حاملم چکارکنم خیلی هیکلم بدفرمه احساس میکنم هنوززایمان نکردم حتی یه سایز هم شکمم نرفت کسی راه حلی داره تاقبل 40 حداقل یه ذره شکمم اب بشه😭
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
سعی کن ببندی . قدیمیا این کارو میکردن و نتیجه میداد. من بعد زایمانم بستم و واقعا شکم نداشتم و تخت بود. اما الان چاق شدم شکمم بزرگ شده متاسفانه. صاف نگه داشتنش خیلی سخته🥲🥲🥲
ببندم ب بخیه هام فشارمیاد دردمیکنه ولی سعی میکنم روزی چن ساعتی ببندم بنظرت جواب میده براچندساعت ک بب ...
ببین عزیز دلم . یواش ببند . نیاز نیست خیلی محکم ببندی . در حدی که شکمت یکم جمعتر شه . آره چندساعت بسه. اینجوری رحم کم کم جمع میشه. من بيمارستان بودم یه دختره افغانی بهم یاد داد .دقیق یادم نیست چه کارایی گفت ولی گفت ما بعد زایمان شکممونو میبندیم تا رحم جمع شه . خوردنیاشو یادم نیست چیا گفت . هرطوری راحت تری ببند .
گرمیجات مثلا چی بیشتربخورم میشه رژیم غذایتو برام بنویسی
ببین ما یه داروهای گرمی داریم که معمولا بعد زایمان میخورن مثل همون کاچی توش پر گرمیجاته و داروهای گیاهییه که اسم خیلی هاشو نمیدونم مامانم برام درست میکنه
ولی تو طول روز مدام میخورم زیره و رازیانه هم دمکرده اشو میخورم مدام