2777
2789
عنوان

وای باورم نمیشه بالاخره شد🥳🥳

1747 بازدید | 115 پست

خیلی خوشالم

بی بی زدم مثبته لعنتییی🤩😍

لوبیای کوچولوی مامان منتظرتم  ______^^ من از آـבما متنـ؋ـر نیستم،ـ؋ـقط اونایے رو בوست בارم کـہ ـבوستم בارن ️

سلام وقتتون بخیر۷۰هزار مرتبه سوره حمد نذر کردم تا الان35هزارتاشو خوندم

میشه ارتون خواهش کنم به نیت همسرم احمد هرتعداد که درتوانتونه سوره حمد بخونید

√√√√اخه میگن دعای دسته جمعی خیلی حاجت میده

ممنون میشم حتی شده یه دونه بفرستید شاید خدا صدای شمارو شنید این گره کور از زندگی ما بازبشه اگه ممکنه تعداد رو بفرمایید که یادداشت کنم🪄

الهی صد برابر خیر و برکت سوره حمد برگرده توو زندگیتون🌱🥲🤍🕊🤲

مسئله ی ذهنتون رو درگیر کرده بفرمایید موضوعش(مثلا برای کار، پول و...)رو واستون دعاهای مجرب بفرستم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مبارکههه علایمم داشتی؟؟

اره سه روزه پریودیم عقب افتاده بود.علائمم مث پریودی بود ولی نشدم

ازدیشب ازاسترس خوابم نمی‌برد بالاخره پاشدم زدم مثبت شد

لوبیای کوچولوی مامان منتظرتم  ______^^ من از آـבما متنـ؋ـر نیستم،ـ؋ـقط اونایے رو בوست בارم کـہ ـבوستم בارن ️

مبارکت❤🫂❤

من پناه ام🤍🌙.میشه واسم نفری یه حمد بخونین هدیه کنین به ام البنین؟🥺که به حاجت ۱۰ سالم برسم😔 حاجتم ازجونم برام عزیزتره💔 خدایا میشه دستامو با دستای عشقم پر کنی؟؟🥺🍃                                                                                                             🪄من قلبم مریضه بام کل کل نکن💜
سلام وقتتون بخیر۷۰هزار مرتبه سوره حمد نذر کردم تا الان35هزارتاشو خوندم میشه ارتون خواهش کنم به نیت ...

یک مرتبه

هرچی خواستمو دارم،هرچی هم بخوام به دستش میارم،😊خدایا شکرررررت🙏🌹🌹🌹