2777
2789
عنوان

وای باورم نمیشه بالاخره شد🥳🥳

| مشاهده متن کامل بحث + 1747 بازدید | 115 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مبارکههههه خیلی خوشحال شدم برات😍😍😍

وای مرسی الان نمیدونم چی کارکنم😅😅

لوبیای کوچولوی مامان منتظرتم  ______^^ من از آـבما متنـ؋ـر نیستم،ـ؋ـقط اونایے رو בوست בارم کـہ ـבوستم בارن ️

مبارکه

خوب شد زمان مختار فضای مجازی نبود وگرنه دار ودسته اوباش کوفه هشتگ میزدن: نه به اعدام شمر_نه به اعدام عمر بن سعد_نه به اعدام حرمله🙌(نحوه شهادت شهید آرمان و شهید عجمیان، تا مغز استخوانم را سوزاند😓)
سلام وقتتون بخیر۷۰هزار مرتبه سوره حمد نذر کردم تا الان35هزارتاشو خوندم میشه ارتون خواهش کنم به نیت ...

۵۰ تا میخونم تو هم دعام کن حاجتت روا

خدایا شکر گزارتم که حاجتمو دادی دوستان عزیزم با دعای خیر شماحضرت عباس و امام حسین حاجتمو دادن انشالله همتون حاجت روا بشید خدایاااااا ممنونتم  اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم          "أَمیرِی حُسَیْنٌ وَ نِعْمَ الاَْمیرُ"
برو شوهر تو بیدار کن بدو 😂

خونه خواهرشوهرمیم دست وپا داره میلرزه

بعدشش ماه یهوشد

لوبیای کوچولوی مامان منتظرتم  ______^^ من از آـבما متنـ؋ـر نیستم،ـ؋ـقط اونایے رو בوست בارم کـہ ـבوستم בارن ️
سلام وقتتون بخیر۷۰هزار مرتبه سوره حمد نذر کردم تا الان35هزارتاشو خوندم میشه ارتون خواهش کنم به نیت ...

ده تا ❤️

مدرس زبان ژاپنی 🌸 با احترام درخواست دوستی قبول نمیکنم عزیزان🤍                                                                             ✝ ″زیرا دعوت شدگان بسیارند، اما برگزیدگان اندک.″ متی ۲۲:۱۴ 
وای الهی 😍😍😍😍 کاملا حست رو درک میکنم عزیزم انشاِلله دامنت  سبز بشه

مرسسسی🥹🙃