2777
2789
عنوان

اخلاق شوهر

319 بازدید | 15 پست

شوهرم خیلی بد اخلاقه نمیدونم چیکار کنم همش هم تا یه چیزی میشه میگه حق نداری اسم خانوادم بیاری اونا هم کلا به من بد رفتاری میکنن احترام نمیزارن مثلا حتی وارد جمع میشن بهم دست نمیدن جواب حرفام و نمیدن بی توجهی میکنن 

مثل خودش باهاش باش مثل خودش رفتار کن تا متوجه کار زشتش بشه 

یه صلوات برای خواسته دلم میفرستی🌿✨️.                       کوتاه بگم؛ جاتو به سایتم نمیدم،چه برسه به آدمیزاد!:)🤍️ ♡k_m♡         تا وقتی خدا هست💛 ریشه هیچ آرزویی خشک نمیشه🌱️ 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم راجع ب شوهرت حرفی ندارم اما

۱_بهشون دست نده سلام کن و تمام

۲_توی جمعشون خیلی حرف نزن بیشتر شنونده باش یا خودت ب یه کاری مشغول کن

۳_حواس خودتو پرت کن گ رفتاراشون رو مخت نباشه

چنوقته ازدواج کردی

عضوگروه نارنجی🧡تاریخ شروع ۱۰/۲۵🧡وزن اولیه۷۲😬وزن ثانویه ۱۱/۵:۶۹/۸۰۰😎وزن ثالثیه😅 ۶۸/۶۵۰:۱۱/۱۶😉وزن هدف اول ۶۵🔐هدف دوم۶۰🔐هدف نهایی ۵۸🔐💛من موفق میشم،دیگه وقتی عصبی بشم شکلات نمیخورم نوشابه انرژی زا و چیپس و کیک و کلوچه ممنوع🤧😜،،دوستان،کارآگاهان،کنجکاوان تاپیک اول مال من نیستتت من متاهلم چندساله ازدواج کردم
عزیزم راجع ب شوهرت حرفی ندارم اما ۱_بهشون دست نده سلام کن و تمام ۲_توی جمعشون خیلی حرف نزن بیشتر ش ...

اخه حرفم نرنم باهاشون اونا پشت سرم به مادر شوهرم میگن عروست اجتماعی نیست و خودشو میگیره 

میشینن همشون حمع میشن یجا بلند بلنپ میخندن الکی 

منم محل به خانوادش نزارم هی میگن خودشو میگیره 

حرف اونا رو پشت گوشت بنداز به هر حال اگه همینطوری پیش برن و تو مظلوم بازی دربیاری سواری میگیرن و به ریشت می‌خندن اما اول شوهرت رو اصلاح کن اما کاری نکن ازت سرد بشه دختر 

یه صلوات برای خواسته دلم میفرستی🌿✨️.                       کوتاه بگم؛ جاتو به سایتم نمیدم،چه برسه به آدمیزاد!:)🤍️ ♡k_m♡         تا وقتی خدا هست💛 ریشه هیچ آرزویی خشک نمیشه🌱️ 

منم دیگه توفامیل شوهرم‌خیلی حرف نمیزنم اما کسی ک باهام حرف بزنه باروی باز و لبخند جوابشو میدم

عضوگروه نارنجی🧡تاریخ شروع ۱۰/۲۵🧡وزن اولیه۷۲😬وزن ثانویه ۱۱/۵:۶۹/۸۰۰😎وزن ثالثیه😅 ۶۸/۶۵۰:۱۱/۱۶😉وزن هدف اول ۶۵🔐هدف دوم۶۰🔐هدف نهایی ۵۸🔐💛من موفق میشم،دیگه وقتی عصبی بشم شکلات نمیخورم نوشابه انرژی زا و چیپس و کیک و کلوچه ممنوع🤧😜،،دوستان،کارآگاهان،کنجکاوان تاپیک اول مال من نیستتت من متاهلم چندساله ازدواج کردم
اخه حرفم نرنم باهاشون اونا پشت سرم به مادر شوهرم میگن عروست اجتماعی نیست و خودشو میگیره  میشین ...

دقیا کیا منظورته

توهم بی توجهی کن بهشون ب شوهرتم نگو اونا بهم بی توجهن یمدت ک نگی بیخیال شی اوکی میشه 

همین امشبم پژششون بودیم حتی خاله هاش اومدن اصلا بهم دست ندادن بعدم همشون رفتن تو اتاق با خواهر شوهرم و مادر شوهرم حرف میزدن میخندیدن 

حرف اونا رو پشت گوشت بنداز به هر حال اگه همینطوری پیش برن و تو مظلوم بازی دربیاری سواری میگیرن و به ...

همبن الانم احساس میکنم باهام سرد شده چون همش میشینه بازی میکنه اصلا به من محل نمیزاره حرف نمیزنیم باهم میرم طرفش کمدمحلی میکنه بهم 

توهم بی توجهی کن بهشون ب شوهرتم نگو اونا بهم بی توجهن یمدت ک نگی بیخیال شی اوکی میشه 

اخه اگه من نگم ،اونا دست پیش میگیرن برام دردسر درست میکنن میگن خودشو خیلی میگیره وای اجتماعی نیست از ما خوشش نمیاد تو جمع ما نمیاد 

در حالی که اونا اصلا منو تو جمع خودشون نمیپذیرن یه جپری برخورد میکنن مثلا باهاشون حرف میزنی جواب نمیدن انگار که نشنیدن البته که بلند هم حرف میزنم جوری نیس نشنون

همین امشبم پژششون بودیم حتی خاله هاش اومدن اصلا بهم دست ندادن بعدم همشون رفتن تو اتاق با خواهر شوهرم ...

تودیگ دست نده بهشون حیف خودت توهم برو پیششون تو اتاق اصلا یجوری رفتارنکن ک بفهمن توناراحتی ازمحل ندادن اونا