2777
2789
عنوان

خیانت و دروغ بخشیدنیه؟؟؟

189 بازدید | 14 پست

من شیش سال با یه اقایی در ارتباط بودم سال اول خوب و بعدش رفتارش عوض شد و دروغ میگف خیانت میکرد عصبی و پرخاشگر بود من بخشیدمش صبوری کردم افسردگی گرفت بازم کنارش بودم موقع بی پولی کنارش بودم تو هرسختی کنارش بودم تا سه هفته پیش ک سر پیام دادنم منو بلاک کرد من تا حالت مرگ رفتم و چند روز پیش پیام داد و من جوابشو ندادم واقعا سنگ شدم

در انتظار ارامش . .♡️

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

همون ماه اول دیدی اخلاقش بد شد کات میکردی .

چون کامل نمیشناختیش و الانم نمیشناسیش

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

دروغ تا حدی 

ولی خیانت هرگز

اون کسایی که یروز مرحم زخمشون بودم با گریهاشون گریه با خندهاشون میخندیدم /اون کسایی که برای پناه و فرارشون سنگرشون شدم / اون کسایی که براشون دفاع کردم /کسایی که بهونه گرفتن و ازم دورشدم برای دردام/یادتون باشه دیگه نه مرحمتون میشم  نه سنگرتون                                                             ☝️نه خودتونو میخوام نه دوستیه خاله خرستونو ☝️                                💎💍💎                                        تو همون سنگر دشمن لیاقتتونه 🤘

خیانت هرگز بخشش نداره

اون کسی ک بهم خیانت کنه حتی اگه جونم به جونش  بند باشه بعد خیانت دیگه پشیزی هم نمیرزه برام

میذارم قدمامو زمین  ، صدام رفیقمه همین.                                 

نظر هرکس متفاوته

اما اگر به من بود تا بار اول می بخشیدم شاید بیشتر

تو كیستی، كه من اینگونه بی تو بی تابم؟شب از هجوم خیالت نمی برد خوابم .تو چیستی، كه من از موج هر تبسم توبسان قایق، سرگشته، روی گردابم!تو در كدام سحر، بر كدام اسب سپید؟تو را كدام خدا؟تو از كدام جهان؟تو در كدام كرانه، تو از كدام صدف؟تو در كدام چمن، همره كدام نسیم؟تو از كدام سبو؟
منم بی حس شدم ولی خاطره هاش میفته جلو چشمم

به تدریج عادت میکنی

میدونی هیچوقت نبخش چون اونطوری از حق خودت از ارزش خودت میگذری انگار ک مثلا ابن اجازه رو بهش میدی این جرئتو بهش میدی ک دوباره باهات همینکارو بکنه

اَلسَّلامُ عَلَیکَ یا قَمَرِبَنی هاشِم..❤