ترشحات من چند وقته خیلی آبکی شدن و بوی مدادشمعی میدن 😐
بخش بیرونی واژنم قرمز شده و می خاره ،، نمیدونم چرا ولی خجالت میکشم به مامانم بگم منو ببره دکتر 🙁 میترسم انگار
چیشده ینی ؟ عفونته؟
*امضام حتما خونده شه*من ۱۵ سالمه، قبل از اینکه منو بخورین، گزارش برام بزنین یا از تاپیک بیرونم کنین ، لازمه بگم که زود قضاوت نکنید. من نه شاخ مجازی ام ، نه پررو و بی ادبم ؛ و تو تاپیک ها نظر الکی نمیدم. اونقدری هم شعور دارم که احترام بزرگترمو نگه دارم. پس ما رو بچه فرض نکنین .... آدم با آدم فرق داره ، اگه یکی همسن من باهاتون بد حرف زد یا پررو بازی در آورد یعنی منم همون جوری ام !؟ معلومه که نه ! برای اطلاعات بیشتر اینجا رو کلیک کنین با تشکر ، بییب :)
منم ترشحات سفید دارم اما بدون بو و خارش و سوزش همیشه ام دارم فقط وقتایی ک پری هستم ندارم ...
برای من یه جوریه که انگار با قاشق غذاخوری آبِ خالی ریختی روش
در این حد رقیق یعنی :|
خیلی هم می خاره ، درمان خونگی ساده نداره ؟
*امضام حتما خونده شه*من ۱۵ سالمه، قبل از اینکه منو بخورین، گزارش برام بزنین یا از تاپیک بیرونم کنین ، لازمه بگم که زود قضاوت نکنید. من نه شاخ مجازی ام ، نه پررو و بی ادبم ؛ و تو تاپیک ها نظر الکی نمیدم. اونقدری هم شعور دارم که احترام بزرگترمو نگه دارم. پس ما رو بچه فرض نکنین .... آدم با آدم فرق داره ، اگه یکی همسن من باهاتون بد حرف زد یا پررو بازی در آورد یعنی منم همون جوری ام !؟ معلومه که نه ! برای اطلاعات بیشتر اینجا رو کلیک کنین با تشکر ، بییب :)
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
نه من خارش و سوزش ندارم حتی بو فقط سفیده همیشه ام هست برای شما فک کنم عفونت باشه یا حس ...
دارم روانی میشممممممممم
مال منم یهو مثل مال تو میشه بعد یهو بو میده بعد یهو هیچی نمیشه
وای خیلی دلم میخواد با کله برم تو دیوار 😭😭😭😭😭