2777
2789

بله دوست عزیز 🌹
گاهی در هفته‌های خیلی ابتدایی بارداری، مخصوصاً در سونوگرافی‌های خیلی زود (۵ یا ۶ هفتگی)، ممکن است جنین دوم به وضوح دیده نشود. علتش می‌تواند یکی از این موارد باشد:

• موقعیت رحم یا کیسه‌های بارداری طوری باشد که فقط یکی دیده شود.
  • دستگاه یا تجربه‌ی سونوگرافیست در اوایل خیلی تعیین‌کننده است.
  • در دوقلوهای یک‌جفتی (مونوکوریون) گاهی تا هفته‌های بعدی مشخص نمی‌شود که دو تا هستند.

معمولاً از هفته ۷–۸ به بعد سونوگرافی شفاف‌تر نشان می‌دهد و در سونوهای بعدی احتمال خطا خیلی کمتر می‌شود.

👉 توصیه:

• بهتره سونوگرافی دقیق‌تر (ترجیحاً ترانس‌واژینال) در هفته ۷–۸ تکرار کنید.
  • در هر صورت چه تک‌قلو و چه دوقلو، ویزیت منظم و آزمایش‌های روتین رو جدی بگیرید.
  • 🌟 برای دریافت نکات علمی و کاربردی بیشتر در زمینه رشد، تغذیه و سلامت کودکان، می‌تونید کانال یوتیوب دکتر کودک شما (DoctorKoodakShoma) رو دنبال کنید.
    🙏 ممنون از همراهی و اعتمادتون.

https://www.youtube.com/@DoctorKoodakShoma?sub_confirmation=1

بله دوست عزیز 🌹گاهی در هفته‌های خیلی ابتدایی بارداری، مخصوصاً در سونوگرافی‌های خیلی زود (۵ یا ۶ هفت ...

ببخشید من سقط کردم بافت ازم خارج‌شد ولی علائمم بعددو هفته مونده سر این گفتم وقتم نکردم برم بتا و سونو

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ببخشید من سقط کردم بافت ازم خارج‌شد ولی علائمم بعددو هفته مونده سر این گفتم وقتم نکردم برم بتا و سون ...

گاهی بعد از سقط، هورمون بارداری (β-hCG) هنوز مدتی در خون باقی می‌مونه و همین باعث میشه علائمی مثل حساسیت سینه یا حالت تهوع ادامه پیدا کنه. اما موضوع مهم اینه که:

✅ اگر بخشی از بافت جفت یا محصولات بارداری در رحم باقی مونده باشه، هم علائم طولانی میشه و هم می‌تونه باعث خونریزی یا عفونت بشه.
✅ تنها راه مطمئن شدن، انجام سونوگرافی رحم و یک آزمایش بتا هست.
✅ اگر بتا به مرور کاهش پیدا کنه و به صفر برسه یعنی رحم تخلیه شده. اگر بالا بمونه یا خونریزی طولانی بشه، ممکنه نیاز به دارو یا کورتاژ باشه.

👉 پیشنهاد من اینه که حتماً در اولین فرصت به پزشک مراجعه کنی و آزمایش بتا و یک سونو انجام بدی تا خیالت راحت بشه.

🌟 برای دریافت نکات علمی و کاربردی بیشتر در زمینه رشد، تغذیه و سلامت کودکان، می‌تونید کانال یوتیوب دکتر کودک شما (DoctorKoodakShoma) رو دنبال کنید.
🙏 ممنون از همراهی و اعتمادتون.

https://www.youtube.com/@DoctorKoodakShoma?sub_confirmation=1