2777
2789
عنوان

خیانت جنسی شوهرم

1233 بازدید | 24 پست

:ببخشید انقد واضح میگم خانوما چاره ایی ندارم شوهرم دیشب گفت تاخیری گرفتم امشب استفاده کنم شب شد گف الکی گفتم صبح دیدم برگه خریدش افتاده زمین سرکارم نداشت امروز از ۹ رفت ۵برگشت گفت برم سیستم بزارمو معاینه بگیرم عصر برگشت من دیگه خیلی چسبیدم بهش دیدم گفت آره این قرص خوردم سردرد شدم گفتم دیشب یکی دیگ گفتی ..گفت نه عصر خوردم راستش شک کردم چون حرفاش باهم جور درنمیاد الانم قهر کردیم گرفت خوابید نمیدونم چ کنم ازکجا بفهمم راست میگه..حس میکنم امروز جایی رفته آخه عصرم برگشت حرفی از  رابطه نزد دید من میچسبم بهش گفت قرص خوردم...تاپیک قبلمم صب گفتم شما گفتید چیزی نیس ولی بنظرم بوده نظرتون چیه چ کنم

پسرم بندبند دلت را به خدایی بسپار که بیشتر ازمن هوایت را دارد..❤👼

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خواهش میکنم بخواب ‌ الان .... 

شک نکن . 

زمانی حرف بزن ک مطمعن بشی

زخمی ب قلبمه ، ک خدا هم بغلم کنه ، خوب نمیشه، (۱۴۰۳/۱/۲۹)  خدایا اشتباه کردم ... بغلم کن  آروم شم.....۱۴۰۳/۷/۸ ازمون استخدامی اموزش پرورش قبول شدم الهی هزار بار شکر  

خب حالا چی نفس  دوست داری بشنوی که کج رفته یانه

آره میخوام بدونم حداقل بمن نزدیک نشه کثافت

نمیدونم. شک خانوما بیخود نیست

خب چیکارکنم الان اومد اتاق گفت اگع دروغ بگم که جلدشو نمی‌اندازد سطل آشغال رفتم کلشو گشتم نبود حالا میگه دیروزیو منظورمه خداروشکر مال دیشبو هنوز نریختم اونم میگردم