2777
2789
عنوان

خیلی خسته ام ازین زندگی

| مشاهده متن کامل بحث + 361 بازدید | 21 پست

حرف باد هواس اهمیت نده کاشکی همچی به رنگ پوست بود بعضی مسائل مثل فوت والدین فقط باید پذیرش میخواد و باید عبور کنی چون نمیتونی کاریش کنی از توان انسان خارجه ، ما زمانی قربانی زندگی میشیم که خودمونو غرق شده ببینیم تو میتونی زندگیتو تغییر بدی  اینکه دلت برای کسی نسوزه هرکس مسئول زندگی خودشه اگه مسائل تکراری واست اتقاق میفته یعنی افتادی رو چرخه ی تکرار باید خودتو نجات بدی نه اینکه خسته بشی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ما به واسطه کمبودها و مشکلات زندگیمون آدم های رو وارد زندگیمون میکنیم که بهمون آسیب میزنن و تا زمانیکه این مشکلات درونی رو با خودمون حل نکنیم نمی‌تونیم با آدم های سمی اطرافمون مبارزه کنیم 

شما یکی از مشکلاتت اینه که اعتماد بنفس نداری 

قدرت بروز ناراحتی ها و گرفتن حقت رو نداری 

همش ترس داری 

نگرانی ها و ناراحتی های حل شده داری 

سعی کن تغییر کنی کتاب بخون با آدم های جدید و قابل اعتماد معاشرت کن کلاس های ارتقا شخصیت شرکت کن بعد با کسانیکه آزارت دادن مقابله کن و مطمئن باش با این تغییرات آدم های بهتری وارد زندگیت میشن

از سرزنش دوست تا مضحکه دشمن /تاوان تو را می‌دهم هر روز/ آرزوهام همیشه آرزو موندن