2777
2789
عنوان

جدایی

519 بازدید | 30 پست

من دوساله با ی نفرم رابطه از حالت دوس پسر دوس دختری در اومده یجورایی نامزدیم .بچها این ادم دقیقا یک یک هزار و چهار صد و یک تصادف بد کرد پای راستش کلا پلاتین شد بخاطر همین کارشو از دست داد دوماه خونه نشین شد خیلی شرایطش بد شد افسرده و عصبی شد باز من کنارش بودم.من یجا کار میکردم محیطش خوب نبودن ادماش خوب نبودن کلی ایراد گرفت بیا بیرون از کارت در صورتی که خودش بیکار بود  اونجا جای تو نیست فلان نیست با هر بدبختی بود من از کارم اومدم بیرون و خداروشکر الان ی جای خیلی خیلی بهتر کار میکنم.پولاشو جمع و جور کرد مغازه بزنه تا قولنامه کردن مغازه رفتیم بچها زد مادرش سرطان گرفت 

ای وای خب

برای یافتن حقیقت هیچ گاه کوتاهی نکن   https://abzarek.ir/service-p/msg/1625585        کاری بود در خدمتم🙃                                         چه عزیزایی ندادیم تا تو بیای عزیز زهرا !🌱        کنکوری عزیزم برات آرزوی بهترین ها رو دارم و یه توصیه خیلی دوستانه❤ اینجا دنبال کمک نگرد و خیلی راحت هرچیزی رو قبول نکن کنکور مسیری نیست که تنهایی بتونی بری با برنامه و مشاور با سواد و خوب شروع کن و تمرکزت روی آینده ات باشه از منی که این راه رو رفتم و تونستم موفق بشم بشنو و بپذیر و سر آینده ات قمار نکن موفق باشی عزیز دلم❤                                 عزیزم مسئله امام زمان و آخر الزمان خیلی ذو ابعاده و امام زمان فقط فردی نیست که براش صلوات بفرستی و وقتی اومد بخوای بری خمست رو بهش بدی ! اگر از درک این مسائل عاجزی و تلاش درستی برای درکش نکردی لطف کن و اینجا بهش توهین نکن میتونی بری کمی مطالعه کنی نه در فضای خفقان دنبال جواب سوالاتی باشی که کسایی برات ایجاد کردن که توی عراق و مکه دنبال مهدی میگردن تا بزننش! (مراجعه به کتاب فراماسونری و دجال آخر الزمان ، کتاب انتظار عامیانه عالمانه عارفانه و سایت masaf )  عاشق کاربریمم چون باعث آرامشم شد ولی از این به بعد اجازه نمیدم بخاطر حماقت و کم کاری یه عده اینجا مهدویت رو به سخره بگیرید  *شما گزارش بزنی واس خاطر امضا من واقعا دنبال آگاهی و علم نیستی وگرنه صدای یکی رو خفه نمی کردی(این نوشته صرفا جهت تلاش برای احترام و علم آموزی است😏😂)*

مادرش الان سرطان گرفته جوابش کردن .شده ی ادم بی حوصله عصبی اصلا نه محبتی نه توجهی نه آینده معلومه نه خانوادش معلومن. نه کارش معلومه بنظرتون چکار کنم ولش کنم برم یا تو این شرایط بمونم کنارش؟ من نگرانم همین پولی ام ک برای کارش گذاشته بود کنار مجبور شه تو راه دکتر و بیمارستان مادرش بده شما بودین چکار میکردین

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

واقعا خیلی سختمه تا من زنگ نزنم زنگ نمیزنه همش بیمارستانه تا دیروقت ساعت ۲/۳شب میاد تا ظهر خوابه دوباره میره بیمارستان انگار نه انگار من وجود دارم باهاش بحث کردم گفتم تو هیچیت مشخص نیست گفت اگر نمیتونی با شرایطم کنار بیای داری میزنی تو روم بزار برو شما بودین چکار میکردین😭😭😭😭😭

خودت میدونی از سر خوشی این رفتارش نیست خیلی نامردیه الان بزاری بری الان همه درا به روش بسته ست توم میخوای بری مگه نباید تو روزای سخت کنار هم وایسید غیر اینه چرا نامزد کردی خدای نکرده زبونم لال تو تو این شرایط بودی اون این کارو میکرد نفرت پیدا نمیکردی ازش نمیگفتی چه آدمیه این نامزدم تو شرایط سخت ولم کردد

ببین عزیزدلم

من سه سال با آدمی بودم که عین سه سالش بیکار بود و هیچ پولی نداشت هیچ خرجی هم برای من نمی‌کرد قصدمان هم ازدواج بود حتی یک باز هم به ذهنم نزد به خاطر بی پولیش ترکش کنم شما هم اگه عاشق این آدم باشی متوجه میشی این تازه دوماهه و عاشق واقعی تو شرایط سخت پشت شریک عشقی اش میمونه. پس اگه عاشقی پاش بمون شده یک سال با این شرایط کنار بیای و پشتش باش اگه عاشق نیستی و موقعیت طلبی پس برو و نمک روی زخم آن آدم نباش به اندازه کافی خودش درد داره

نه ولش نکن ولی برای آینده روش حساب نکن 

میگم ولش نکن چون شرایط خوبی نداره....

برای یافتن حقیقت هیچ گاه کوتاهی نکن   https://abzarek.ir/service-p/msg/1625585        کاری بود در خدمتم🙃                                         چه عزیزایی ندادیم تا تو بیای عزیز زهرا !🌱        کنکوری عزیزم برات آرزوی بهترین ها رو دارم و یه توصیه خیلی دوستانه❤ اینجا دنبال کمک نگرد و خیلی راحت هرچیزی رو قبول نکن کنکور مسیری نیست که تنهایی بتونی بری با برنامه و مشاور با سواد و خوب شروع کن و تمرکزت روی آینده ات باشه از منی که این راه رو رفتم و تونستم موفق بشم بشنو و بپذیر و سر آینده ات قمار نکن موفق باشی عزیز دلم❤                                 عزیزم مسئله امام زمان و آخر الزمان خیلی ذو ابعاده و امام زمان فقط فردی نیست که براش صلوات بفرستی و وقتی اومد بخوای بری خمست رو بهش بدی ! اگر از درک این مسائل عاجزی و تلاش درستی برای درکش نکردی لطف کن و اینجا بهش توهین نکن میتونی بری کمی مطالعه کنی نه در فضای خفقان دنبال جواب سوالاتی باشی که کسایی برات ایجاد کردن که توی عراق و مکه دنبال مهدی میگردن تا بزننش! (مراجعه به کتاب فراماسونری و دجال آخر الزمان ، کتاب انتظار عامیانه عالمانه عارفانه و سایت masaf )  عاشق کاربریمم چون باعث آرامشم شد ولی از این به بعد اجازه نمیدم بخاطر حماقت و کم کاری یه عده اینجا مهدویت رو به سخره بگیرید  *شما گزارش بزنی واس خاطر امضا من واقعا دنبال آگاهی و علم نیستی وگرنه صدای یکی رو خفه نمی کردی(این نوشته صرفا جهت تلاش برای احترام و علم آموزی است😏😂)*

[QUOTE=271358731]خودت میدونی از سر خوشی این رفتارش نیست خیلی نامردیه الان بزاری بری الان همه درا به روش بسته ست توم م ...[/QUOTE]

خودمم اصلا دلم نمیاد نمیتونم ولش کنم ولی ب آینده فکر میکنم میترسم .اگر مادرش فوت کنه ک میکنه همه چی همینجوری حداقل یکسال عقب میوفته .بهش گفتم تو وضع خانوادت مشخص نیست گقت من میرم هرموقع مشکلاتم حل شد میام سمتت خودم خجالت کشیدم از حرفایی که بهش زده بودم 😔😔😔😔

[QUOTE= 271358731 ]خودت میدونی از سر خوشی این رفتارش نیست خیلی نامردیه الان بزاری بری الان همه درا ب ...

از دلش دربیار خداییی من حقو میدم به نامزدت واقعا بد موقع ازش توقع داری هر وقت خواستی هر کاری کنی خودتو بزار جاش میبینی

ببین عزیزدلم من سه سال با آدمی بودم که عین سه سالش بیکار بود و هیچ پولی نداشت هیچ خرجی هم برای من ن ...

بخاطر بی پولی نیست بخدا .اتفاقا ادم دست ب خرجیه برام کم نمیزاره ولی تو این اوضاع اقتصادی خیلی میترسم .مامانم همش بهم فشار میاره ک این ادم هیچیش مشخص نیست نه کار داره نه خانوادش معلومه خیلی تحت فشارم 

از دلش دربیار خداییی من حقو میدم به نامزدت واقعا بد موقع ازش توقع داری هر وقت خواستی هر کاری کنی خود ...

از دلش در اوردم .هرموقع زنگ میزنم جواب نمیده جواب اس نمیده ب کوچک ترین چیزا گیر میده یجور برخورد میکنه انگار مادرشو من مریض کردم خیلی دلم میشکنه.همش میگه سرم درد میکنه خسته ام حوصله ندارم