2777
2789
عنوان

جدایی

| مشاهده متن کامل بحث + 519 بازدید | 30 پست
بخاطر بی پولی نیست بخدا .اتفاقا ادم دست ب خرجیه برام کم نمیزاره ولی تو این اوضاع اقتصادی خیلی میترسم ...

میتونی تو روی خونوادت وایسی بگی تو همچین شرایطیه براش توضیح بده اگه من بودم اون اینکارو میکرد بخدا نفرینش میکردی بخدا قسم الان تاپیک میزدی نلمزدم با این شرایط سخت چی بهم میگه میتونی منطقی باشی احساساتو بزار کنار منطقی باش 

حرف حق درسته اگه اینجوری نیستی اسی پس عاشقش نیستی رکو راست 

خیلی دوسش دارم اونم خیلی دوسم داره شک ندارم ولی اصلا ب این اوضاع عادت ندارم از اینکه مادرش فوت کنه میترسم چون بعدش هیچی معلوم نیست 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از دلش در اوردم .هرموقع زنگ میزنم جواب نمیده جواب اس نمیده ب کوچک ترین چیزا گیر میده یجور برخورد میک ...

ببین ما خودمون عصابمون خورد میشه چیکار میکنیم میرم سر طرف با اینکه هیچ کاری نکرده خالی میکنی اگه غیر اینه بگو نه تو راست نمیگی امینه دیگه ما غر میزنیم سرش خوب مردام که بی احساس نیستن ربات نیست باید یه جکری خودشونو خالی کنن تحمل کن اگه واقعا دوسش داری تحمل کن اوضاع که همیشه به یه شکل نیست بکم خونسرد باش بهش حق بده یکم ولش کن به حال خودش باشه به مشکلاتش برسه 

میتونی تو روی خونوادت وایسی بگی تو همچین شرایطیه براش توضیح بده اگه من بودم اون اینکارو میکرد بخدا ن ...

اره بخدا اگه من بودم واقعا پوستش و میکندم ابروشو همه جا برده بودم .الانم من خیلی سعی میکنم براش وقت بزارم براش گل میخرم میرم دنبالش میبرمش بیرون از سرکار خسته کوفته دوساعت تو ترافیک میمونم میرم دم بیمارستان نیم ساعت ببینمش اما هرکار میکنم خوشحال نمیشه. نمیدونم متوجه منظورم میشی یا نه ،دیدی برای ی نفر یا یچیز خیلی تلاش میکنی اما بازخوردی که میخوای و نمیگیری میخورخ تو ذوقت خسته میشی داغون میشی؟من الان اون حس و دارم 😔😔😔😔

بخاطر بی پولی نیست بخدا .اتفاقا ادم دست ب خرجیه برام کم نمیزاره ولی تو این اوضاع اقتصادی خیلی میترسم ...

ببین گلم 

دو شرایط بیشتر نداره یا خدای نکرده خدای نکرده مادرش فوت میکنه و این آقا تا چندوقت عزاداره و بعدش به لطف شما روحیه اش برمیگرده و دوباره می چسبه به کار

یا نه مادرش تا چندوقت درگیر سرطانه و این پسر نگران مادرش و باید ببره بیمارستان بیاره که تو این شرایط هم باز به لطف و مهربانی شما احتیاج داره تا برگرده به خودش.

پس نگران چی؟

مگه ببخشید رک و راست میگم لنگه ازدواجی؟ 

خودت و مشغول کن کنارش به این آقا هم برس 

نه اینکه کل محور زندگیت این آقا باشی که با کوچیکترین رفتاری خرده بگیری یا مادرت بهت سرکوفت بزنه

خیلی دوسش دارم اونم خیلی دوسم داره شک ندارم ولی اصلا ب این اوضاع عادت ندارم از اینکه مادرش فوت کنه م ...

مردا خودشون زود جمع میکنن نگران اینش نباش عزیزم همو دوست دارید به خاطر یه مشکل نزار ازت کینه به دل بگیره نزار متنفر شه ازت هیچ کاری نمیتونی واسش بکنی حداقل عصابشو خورد نکن با عصبانیت نمیگم بد برداشت نکن ولی درکش کن گناه داره بخدا 

بی احترامی نشه که اینو میگم اگه مادرت گفت همینارو بگو جدی باش با مادرت اصن نمیدونم مادر نباید تو رابطه دخالت کنه اصلا 

من هر موقع دعوام میشه باهاش به حای اینکه طرف منو میگره میره طرف اونو میگیره نمیزاره بینمو شکراب باشه توم بگو به مادرت اینجوری باشه خیلی به نفعه زندگیته 

بی احترامی نشه که اینو میگم اگه مادرت گفت همینارو بگو جدی باش با مادرت اصن نمیدونم مادر نباید تو راب ...

مرسی بخدا با حرفات کلی ارومم کردی .سرشب باهاش دعوا راه انداختم یکم بحث کردیم گفت حوصله بحث ندارم سرم درد میکنه منم دیگه جوابشو ندادم الان بهش اس دادم سرت بهتر شد 🥺🥺🥺

مرسی بخدا با حرفات کلی ارومم کردی .سرشب باهاش دعوا راه انداختم یکم بحث کردیم گفت حوصله بحث ندارم سرم ...

قوربونت برم باهاش مهربون باش شاید نگه ولی به نهربونی و درکت احتیاج داره

قوربونت برم باهاش مهربون باش شاید نگه ولی به نهربونی و درکت احتیاج داره

میدونم بخدا خیلیم باهاش مهربونم سرشب بهش گفتم دوست دارم بهم گفت قربانت منم گفتم جواب دوست دارم قربانت نیست بمیرمم دیگه بهت نمیگم تو‌ی ادم گاو بی احساسی

میدونم بخدا خیلیم باهاش مهربونم سرشب بهش گفتم دوست دارم بهم گفت قربانت منم گفتم جواب دوست دارم قربان ...

یه چند وقت ولش کن بزار به حال خودش باشه 

خودش درست میشه نمیدونم من اگه اونی که عاشقشم این‌موقعیتو داشت زیاد بهش پیامو زنگ و اینا نمیزدم وگه خودش زد در حد دلداری مهربونی اینا اگه نه تو اخر شبا بهش پیام بدا احوالشو بپرس همین تا اوضاع خوب میشه 

میدونم بخدا خیلیم باهاش مهربونم سرشب بهش گفتم دوست دارم بهم گفت قربانت منم گفتم جواب دوست دارم قربان ...

ناراحت نشی اااا این تو را دوست نداره بنطرش نو یک موجود مزاحم هستی این که می گه قر بانت یعنی چی ببین حرف دلت گوش کن این که می اد به تو می گه ولش نکن اگر تو جای اون بودی .......... اینا همش حرفهههههههه  الان که نیستی حرف مامان گوش کن

برای حاجتم صلوات بفرستید           ممنون  لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم 
مادرش الان سرطان گرفته جوابش کردن .شده ی ادم بی حوصله عصبی اصلا نه محبتی نه توجهی نه آینده معلومه نه ...

برات متاسفم چقدر میتونی ظالم باشی،طرف مادرش داره جلوش پر پر میشه بعد میگی بهم محبت نمیکنه؟نگران پولاشم برا مادرش خرج نکنه؟مادر خودتم بود اینو میگفتی؟یکم درک داشته باش