۱۴ سالمه همش تو خونه با مامانم دعواس کلا خیلی محدودم میکنه مثلا گوشیم رو همش داره ازم میگیره و اصلا بهم نمیدتش چون مثلا یه فیلم ترسناک توش دارم و مثلا میگه تو نماز نمیخونی برا همین ازت میگیرمش من برات گوشی گرفتم که نماز بخونی وقتیم میگم پس بزار پولشو خودم بدم که لازم نباشه مشروط باشه میگه برو بابا کسی نباید تا قبل ۱۸ سالگی گوشی داشته باشه یکم عادی باش ولی خب من حس میکنم اونه که غیرعادیه خیلی رومخمه خسته شدم از اینکه مامانای عادی بقیه رو ببینم و حسودی کنم و با خودم بگم اون همه زن اون روز مادر شدن و من اونقدر بدشانس بودم که گیر این افتادم...واقعا دیگه نمیتونم تحملش کنم حتا نمیخام مامان صداش کنم ازش متنفرم نمیتونم تحمل کنم باهاش زندگی کنم داره دیوونم میکنه توروخدا هم نیاین بگین مامانته فلانه اصن برام مهم نیست که مامانمه دارم از دستش دیوونه میشم
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.