دیگ داره ترسناک میشه من حتی حموم رفتنم جوری برنامه میچینم ک اگ یه فکر منفی از دست دادن کسی یا مریض شدنش به ذهنم بیاد حموم رفتن به تاخیر میندازم و اگرم انجامش بدم عذاب میکشم ک نکنه اتفاق بدی بیوفته تا چند روز شایدم ماه ها ادامه میدم
خدایا این چه دردیه آخه 😔
چرا هر روز یه چیز جدیده
همه کارام بخاطر افکار منفی به تاخیر افتاده وای دیگ خستم شدم
لطفا دعا کنید شرمنده پدرومادرم نشم و هرچه زودتر برم سرکار و بیپولی نکشم🤲🏻😔اونا چشم امیدشون به من هست.🙏🏻🤲🏻💚🌹لطفا دعا کنید از خطا به دور باشم🤲🏻💚من روزهای سختی میگذرونم با دعاهاتون خوشحالم کنید لطفا🙏🏻😔
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
دو بار رفتم روانپزشک بخاطر بارداریم ۳ ماه آخر دارو نخوردم چندین سال هم تحت نظر روانشناسم ک چن ...
رسیدم به اونجایی که خودکشی کنم ولی جرئتشو ندارم
صبح تا شب میخوام فقط تو اتاقم باشم چون فقط اونجا احساس امنیت دارم
من به وسواسم اضطراب فراگیر هم اضافه شده😔
۲۴ ام میرم روانپزشک باز😭😔
لطفا دعا کنید شرمنده پدرومادرم نشم و هرچه زودتر برم سرکار و بیپولی نکشم🤲🏻😔اونا چشم امیدشون به من هست.🙏🏻🤲🏻💚🌹لطفا دعا کنید از خطا به دور باشم🤲🏻💚من روزهای سختی میگذرونم با دعاهاتون خوشحالم کنید لطفا🙏🏻😔
منم دارم..مدلش فرق داره... تا حدی داشتم بعد زایمان بدتر شدم..
ای هیچ ،برای هیچ ، برهیچ، مپیچ ...کار خوب فقط زمانی ارزشمنده که فقط برای رضای خدا و خالصانه باشه...ما باید حتی برای تک تک کلمات در فضای مجازی اون دنیا جواب پس بدیم...
چجوری واسه شما میشه لطفا چند موردشو بگی آخه منم ب زایمانم چیزی نمونده😔
اخه بگم کسی درکش نمیکنه...تفکرات غیرمنطقی دارم..
ای هیچ ،برای هیچ ، برهیچ، مپیچ ...کار خوب فقط زمانی ارزشمنده که فقط برای رضای خدا و خالصانه باشه...ما باید حتی برای تک تک کلمات در فضای مجازی اون دنیا جواب پس بدیم...
چجوری واسه شما میشه لطفا چند موردشو بگی آخه منم ب زایمانم چیزی نمونده😔
بدنت تقویت کن،سردیجات نخور، دورت بعد زایمان زیاد خلوت نباشه..