2777
2789
عنوان

مواد لیفت ابرو

28187 بازدید | 41 پست

سلام دوستان کسی هست که مواد لیفت ابرو رو بگیره خودش داخل منزل لیفت انجام داده باشه

اگه گرفتین از کجا بوده واسمش چی بوده راضی بودین یانه،داخل د ی ج ی ک ا ل ا  زده بود ولی بعضیا نوشته بودن که خوب نیست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هنوزم از این برند جدیدم استفاده نکردم منتظرم پریودیم تموم بشه 

مممنونم میشه قیمتش رو بگین واینکه اینترنتی گرفتین؟یه بار بگیری چند دفه میتونی استفاده کنید

مممنونم میشه قیمتش رو بگین واینکه اینترنتی گرفتین؟یه بار بگیری چند دفه میتونی استفاده کنید

ببین چون اولین باره ک میخوای خودت بزنی همون لش لیفت رو بخر ارزونتر و بصرفه تر از همشونه

قیمت پک کاملشم ۲۸۰ تقریبا 

ولی اینی ک من جدید گرفتم هر شیشه اش ۲۴۰ شد 

مواد شماره یک و دو رو گرفتم 

مواد شماره ۳ رو از برند لش لیفتم باقی مونده بود دیگه نگرفتم چون مواد شماره ۳ نرم کنندس میشه از برند های دیگه هم بزنی 

شماره اونی که ازش خرید میکنم رو میفرستم واست تو تهرانه واست با تیپاکس ارسال میکنه 

بفرستم؟

چه لش لیفت بخری چه اون یکی برند جفتش حدودا ۷ یا ۸ بار میبره

اگه خواستی از اونجایی ک من خریدم بخری 

عکس اون دوتا شیشه رو واسش بفرست بگو از این میخوام

البته من هنوز اینو امتحان نکردم

خوب عکس دوتا شیشه بفرستم بهتره ،یا اونکه پک کامله؟؟؟؟

کدومشونو میخوای؟

اگه لش لیفت میخوای اصلا واسش لازم نیس عکس بفرستی

ولی اگه اون دوتا شیشه رو میخوای عکس بفرست چون من اسمشو دقیق یادم نیس فکر کنم گلد دالیز بود