2777
2789
عنوان

امشب،شب لیله الرغائب

226 بازدید | 14 پست

اولین شب جمعه ماه رجب رو شب آرزو ها میگن واعمال خاصی داره 

مثلا۱۲ رکعت نماز داره که ۶ تا نماز دو رکعتی که در هر رکعت ۱ بار حمد و ۳ بار قدر و۱۲ بار توحیدو... 

زیارت عاشورا و.استغفار و....

انشاالله حاجت روا شیم 🤲

بیاین حداقل زیارت عاشورا رو بخونیم 

و۱۴ صلوات هدیه بدیم به اموات 

انشاالله امشب یکی از ارزوهامون براورده بشه

⚘⚘⚘⚘⚘

خودتو که پیدا کنی خیلیارو گم میکنی و این شروع یه مسیر طولانیه که تهش قشنگه ...🍂سورنای عزیزم پسر گلم که نتونستم هیچ وقت روی ماهتو ببینم ،امیدوارم تو بهشت منو فراموش نکنی 😘😘😘

سلام خواهرای‌ عزیز .

لطفا برای خواهرم دعا کنید معدلش‌ ۱۹ بیاد

پایه نهمه  و چون دوماهه‌ درگیر بیماری کروناس،امکان کلاس تقویتی رفتن و رفع اشکال رو نداشت،و نتونست این ترم کامل بخونه ،این سال ،سال مهمی‌ هست براش ، و از همه بدتر یه امتحان هم چون حالش خیلی خراب بود نتونست شرکت کنه و نمره نداره اون درس رو و معدل رو پایین میاره ..، بخاطر همین میگم معدلش ۱۹ بیاد وگرنه لایق بیست هست... تنها آرزوشه‌ نتیجه امتحاناتش‌ خوب  بیاد لطفا براش دعا کنید

معدلش‌ ۱۹ بیاد 🙏😭خیلی براش دعا کنید

انشالله همتون حاجت رواشید‌ و به خواسته هاتون برسید.

یه مدت تعلیق...                                                                   توجه❌اسمم(یلدا) نیست چون شب یلدا اینجا عضو شدم گذاشتم(کاربر یلدایی) کاربری دست چند نفره😎

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

لطفا برای من دعا کنید ،طاقت شکست خوردن بیش از این ندارم

اگه این امضا رو دیدی اتفاقی نیست خدا خواسته حتی اگه شده یه صلوات برای شفای بیمار عزیزم بخونید ممنونتونم 🙏🙏🙏🙏💚 روزی ما دوباره کبوترهایمان را🕊️پیدا خواهیم کرد🌝و مهربانی دست زیبایی را خواهد گرفت🦋و من آن روز را انتظار می‌کشم🌱حتی روزی که دیگر نباشم...   برای زندگی کردن در میان آدمیان، باید برای همه، با هر خصوصیتی که دارند، هرقدر هم نابهنجار باشد، حق وجود قائل باشیم و فقط می‌توانیم بکوشیم که از خصوصیاتشان برحسب نوع و کیفیتی که دارند استفاده کنیم. اما نه می‌توانیم امیدی به تغییرشان ببندیم، نه چنان که هستند محکومشان کنیم. این درست مصداقِ این ضرب المثل است که: زندگی کن و بگذار زندگی کنند                          🚌  ته اتوبوس...آن صندلی آخر،کنار شیشه....بهترین جای دنیاست ...

سلام خواهرای‌ عزیز . لطفا برای خواهرم دعا کنید معدلش‌ ۱۹ بیاد پایه نهمه  و چون دوماهه‌ درگیر ...

انشاءالله نتیجه زحماتشو ببینه و خوشحال بشه⚘

خودتو که پیدا کنی خیلیارو گم میکنی و این شروع یه مسیر طولانیه که تهش قشنگه ...🍂سورنای عزیزم پسر گلم که نتونستم هیچ وقت روی ماهتو ببینم ،امیدوارم تو بهشت منو فراموش نکنی 😘😘😘

ممنون عزیزم 

یه مدت تعلیق...                                                                   توجه❌اسمم(یلدا) نیست چون شب یلدا اینجا عضو شدم گذاشتم(کاربر یلدایی) کاربری دست چند نفره😎
🥺ایشالله هممون حاجتمونو بگیریم معجزه بشه برامون منم دعاکنید مهدیم برگرده اسمم عاطفس🥺🤲🏻♥️

انشاالله هرچی صلاحته ⚘

ب این چیزا اعتقادی ندارم

⚘⚘

لطفا برای من دعا کنید ،طاقت شکست خوردن بیش از این ندارم

بیا باهم دعا کنیم ⚘انشاالله خدا مسیر‌موفقیت برای هممون سبز کنه 🤲

ممنون 

انشالله حاجت رواشید