2777
2789
عنوان

ینی کار خون‌آشامه؟😶واقعی

238 بازدید | 28 پست

همین الان شنیدم تو روستای یکی از اقوام بوقلمون هاش چند روز پیش ناپدید شدن بعد دیشب جسدشون افتاده بوده تو حیاط

اینام میرن میبینن فقط خونشونو خورده و جای دندون یه موجوده 

به اون خانومه زنگ زدم من فامیل نزدیکه ازش پرسیدم گفت همه اهالی یه جورایی دیدنش یه چیزیه که خوب دیده نمیشه ینی نمیشه قطعی گفت مثلا گرگه یا روباه یا هرچی... گفت ما بهش میگیم سَراورکَن ینی فقط سر میخوره و بیشتر اوقات خون بوقلمون و مرغ هامونو.

من خیلی کنجکاو شدم راجبش ولی اونم چیز دقیقی نمیدونست🙁‌ اگه کار روباه یا شغال یا گرگ باشه باید گوشتشم بخوره دیگه درسته؟

این گفت فقط خونشون و سرشونو خورده و پرهاشون تو حیاط پخش شده بود. ینی پرهاشونو کنده

ینی کار چه موجودیه؟😶

اگر از بلندای آسمان بترسی، نمیتوانی مالک ماه شوی🌚 عاشق رنگ بنفش💜🔮

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه بار یه مستند دیده بودم راجع به این موجود ولی خارجی بود تو روستاهای خارج یه چیزی به مرغ ها حمله می کرد فقط خون می‌خورد... آخرش معلوم شد یه موجودی دز حال انقراض شبیه گرگ و کفتار هست یه اسم و شکل عجیبی داشت نمی دونم چی بود آخرش شکارش کردن

ولی خود کارشناس می‌گفت که من باور ندارم این اون موجود باشه دولت مخفی می کنه و اینا...

شاید باورت نشه اینی که می‌گم... من شمالی‌ ام و مامان بزرگم یه روستا می‌شینن نزدیک جنگل می‌گه یه مدت بوده که مرغ و اردک‌هاشون دزدیده می شده رفتن تو جنگل گشتن پیدا نکردن چیزی فقط چند بار دیدن یه چیزه کوچیک مثله آدم تو تاریکی میاد و می‌ره انگار که کوتوله است... شاید فکر کنید دروغه و داستان اما به نظرتون ماها تنهاییم؟ یا این موجودات افسانه‌آن چطور افسانه شدن؟ مگه افسانه از واقعیت نمیاد؟ هیچ چیزی ناممکن نیست

چه باحال 🙃🤔 این اسمی که برا حیوونه میگن یعنی چی ؟؟؟ ماله چ گویشی هست؟؟

از کنجکاوی دارم میترکم خیلی دوست دارم راجبش تحقیق کنم برم اونجا طعمه بزارم تا ببینمش

زبان کوردی ینی سَر رو میکَنه

اگر از بلندای آسمان بترسی، نمیتوانی مالک ماه شوی🌚 عاشق رنگ بنفش💜🔮