2777
2789
عنوان

شب آرزوهاست و آرزوی من تویی💔

224 بازدید | 23 پست

امشب آرزو می‌کنم که فردا و فرداهایش یادت نرود که آرزوی هر شب من بوده‌ای!

هر سال تو را آرزو می‌کردم و تو انگار دوست داشتی آرزوی من بمانی، برآورده نمی‌شدی!

امشب تو را آرزو نمی‌کنم، به جایش هزار اتفاقی را که تو در آنها شریکِ من خواهی بود، آرزو می‌کنم!

حالا تو بگو از آرزوهای بزرگ و کوچک امشبت؟ من کجای آرزوهای توأم؟ 💔

💠 در شب آرزوها برای آرزوی همه‌تون که این پست رو لایک می‌کنید صلوات میفرستم و دعا میکنم، 

لطفا شما هم دعا کنید به اون برسم ❤🌹

میشه یه صلوات برای سلامتی و تعجیل در ظهور امام زمان (عج) بفرستید؟ 🙏🌹

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دعا کنید منم ب عشفم برسم

ان‌شاءالله عزیزم 

ان‌شاءالله به حق همین شب عزیز همه‌ی عاشق‌ها به عشقشون برسن❤🌹

مگه دوشب پیش نبود؟

چِطوری ماهِ قَشَنگَم؟🌜تورومیخواد دلِ تَنگَم💙مَگه مَن دِلَم میاد با دلِ کوچیکِت بِجنگم؟؟🥀بعضی روزا وقتی از خواب بیدار میشم چشمام پر از اشکه ولی دلیلشو نمیدونم.....هیچ وقتم یادم نمیاد چه خوابی دیدم.ولی ساعت ها بعد از اینکه بیدار میشم یه حس عجیبی دارم انگار که یه چیزی رو از دست داده باشم.انگار همیشه چیزی ،کسی یا گم شده ای هست که دنبالشم.....💔لطفا توی صحبت هاتون حد مرز خودتون رو بدونید.اینجا شما فقط یه تیکه از زندگی من رو میخونی نه همشو♡

https://www.ninisite.com/discussion/topic/10210403/لیله-الرغائب-شب-آرزوها

با همه لحن خوش آواييم 💞در به در كوچه ي تنهاييم 🌹اي دو سه تا كوچه ز ما دورتر💖 نغمه ي تو از همه پرشورتر. 💙  ای نگهت، خاستگه آفتاب🥺 بر من ظلمت زده یک شب بتاب 😔 پرده برانداز، ز چشم ترم 💔 تا بتوانم به رخت بنگرم 🥀اي نفست يار و مددكار ما ♥كي و كجا وعده ي ديدار ما

انشالله به آرزوی دلت برسی گلم ازت انتظار ندارم ولی اگه دوست داشتی و دلت خواست برام دعا کن زودتر پسرم رو ببینم الان 8 ساله است و من 6 ساله در حسرتم فقط یک بار دیگه بتونم بغلش کنم و ببوسمش دخترم رو خدا صلاح دونست و بردش پسرم رو قوم الظالمین ازم گرفتن نپرس چرا و چه جوری فقط واسه دل شکسته یه مادر دعا کن 

که دلم بدجوری هواشو داره این روزا کارم شده دیدن عکسش و اشک ریختن حس میکنم دیگه نمیتونم ببینمش 😢😢😭

خدایا تو بساز تو بسازی قشنگتره 🥰                           زود بود برای رفتنت 🖤

منم حتما براتون امشب یه سوره از قرآن میخونم دعا میکنم. اسم دخترام زهرا مطهره

دست گلتون درد نکنه 🌹 رو چشمم عزیزم