2777
2789
عنوان

بچه ها شده حس کنین داره بهتون خیانت میشه؟چیکار کردین؟

| مشاهده متن کامل بحث + 466 بازدید | 54 پست
تا به حال گیر آدمی افتادین که هیچ جوره نتونین خیانتشو ثابت کنین؟ همون موقع باید میپرسیدی صدای چی بو ...

همونموقعم بپرسم چیزیم باشه انقد میپیچونن و گردن نمیگیرن تهشم ما زنا بدهکار میشیم.نگفتم که شک نکنه بتونم بگردم ماشینشو

عزیزم اگه نیپرسیدی صدای چی بود و اینا شک نکن دروغی می بافت و تحویلت میداد پس نپرس مگه حضوری و چشم در ...

نه از رفتار صدردرصد نمیشه فهمید. چون خیلی از مردا اگه در پروسه خیانت باشن خیلی گرمتر هم میشن به زن خودشون.. فقط باید بدون اینکه لو بده خودش جستجو کنه و کنکاش... البته چیزی باشه لو میره مرد.. اصلا این مسائل رو مردا فک میکنن زرنگن ولی بی برو برگرد لو میرن کم کم.حالا انشالله که برای اسی چنین چیزایی نباشه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

این تنهایی خیانت و ثابت نمیکنه  اگه همراه با این قضیه مدتی هست که رفتاراش عوض شده  اگه د ...

یه دو سه ماهی میشه که بچم که تازه بدنیا اومده واقعا اذیت میکنه.تو این مدت خیلی از هم دور بودیم.چند وقت پیشم اتفاقا بهش گفتم حتی یه بغل ساده ام نداشتیم.

اگه قبلا سابقه خیانت نداشته و چیزی ازش ندیدی من بعید میدونم گوشی مخفی ای بوده و احتمال داره همون لحظ ...

نه ندیدم.ولی دور و برش همکاراش خیلی اینطورین اکثرا گوشی مخفی دارن

عزیزم اگه می پرسیدی صدای چی بود یا گوشی کی بود اگه ریگ ب کفشش بود شک نکن دروغی می بافت و تحویلت میدا ...

جدیدا یه کم بخاطر بچه و اذیتاش از هم دور بودیم.نمیدونم والا اصلا گنگم

شک کردم و وقتی گوشیش و نگاه کردم دیدم با یکی چت میکنه 😊و بهش که گفتم خودشو زد ب موش مردگی ک غلط کرد ...

اخ اخ.حالا این اگه چیزی باشه گوشی مخفیه تو گوشی خودش چیزی پیدا نمیشه

یه دو سه ماهی میشه که بچم که تازه بدنیا اومده واقعا اذیت میکنه.تو این مدت خیلی از هم دور بودیم.چند و ...

عزیزم نمیخوام ناراحتت کنم 

ولی اینکه گفتی باردار بودی و تازه فارغ شدی 

میدونی که مردا تو حاملگی زنشون خیانت و شروع میکنن 

شاید از حاملگیت شروع کرده 

بهتره حتما تعقیبش کنی چکش کنی 

وقتی اومد بشین باهاش حرف بزن بگو چرا عوض شدی چرا از من دور شدی 

چرا اینکارارو میکنی 

تهدیدش کن بگو اگه بفهمم که حتی خیانت چتی کردی هم آبروتو میبرم همه جا و همه چیرو ازت میگیرم و طلاق میگیرم ازت 

پای خونواده ها رو بکش وسط 

اگه لازم شد واقعا تا دادگاه هم برو 

میرَقصانَم زِندِگی را به سازِ آرِزوهایَم .

خاک تو سر مردای هرزه 

همشون هم تو حاملگی خیانت و شروع میکنن

مثلا فک میکنن دیگه زن پاش گیره و نمیتونه طلاق بگیره هر خیانتی میکنن 

میرَقصانَم زِندِگی را به سازِ آرِزوهایَم .