2777
2789
عنوان

بچه ها شده حس کنین داره بهتون خیانت میشه؟چیکار کردین؟

| مشاهده متن کامل بحث + 465 بازدید | 54 پست

تا به حال گیر آدمی افتادین که هیچ جوره نتونین خیانتشو ثابت کنین؟

همون موقع باید میپرسیدی صدای چی بود،الان جز گشتن ماشین و خونه راهی نیس

خدایا سپاسگزارم برای تک تک نفس های آدمای امن زندگیم❤️خداوندا آرامش،عشق،خیر و نیکی به قلبم عطا کن و لحظه ای دستمو رها نکن❤️خدایا سپاس بابت دردی که فک کردم هرگز ازش جان سالم به در نمیبرم اما برام شد سازنده ترین درمان❤️خداوندا با تمام وجودم با همین تن خاکی در آغوش میگیرمت و بوسه بر وجود لایتنهایت میزنم❤️
خب اگه واقعا چیزی باشه که راحت میپیچونه حواسشم جمع میکنه

اگه تو ضایع نکنی چیزی نمیفهمه که بخواد بپیچونه. از شوهرت نپرس که. مرد کاری کنه هم نمی یاد بگه بله همسر عزیزم دارم بهت خیانت میکنم که. خخخ. مردا اصلا قبول ندارن ارتباطشون با زن دیگه ای خیانته. چون حق مسلم خودشون میدونن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره از تغییر رفتاراش که همون پنهون کاری بود شک کردم و درست هم حدس زده بودم. از گوشیش و سیمش همه چیو ...

تو گوشی خودش چیزی پیدا نمیشه.اگه چیزی باشه گوشی مخفی داره که صداشو شنیدم

به نظرت راس میگین؟ 😕

نهههه فقط جهت آرامش خودمون میپرسیم که فک نکنن خنگیم

خدایا سپاسگزارم برای تک تک نفس های آدمای امن زندگیم❤️خداوندا آرامش،عشق،خیر و نیکی به قلبم عطا کن و لحظه ای دستمو رها نکن❤️خدایا سپاس بابت دردی که فک کردم هرگز ازش جان سالم به در نمیبرم اما برام شد سازنده ترین درمان❤️خداوندا با تمام وجودم با همین تن خاکی در آغوش میگیرمت و بوسه بر وجود لایتنهایت میزنم❤️

این تنهایی خیانت و ثابت نمیکنه 

اگه همراه با این قضیه مدتی هست که رفتاراش عوض شده 

اگه دعواهاتون زیاد شده 

یا اگر تو مسائل جنسی چیزای جدید میخواد 

اگر قبلا به خودش نمی‌رسید الان میرسه و بوی عطر و ادکلن میده 

اگه کاندوم یا تاخیری و.... پیدا کنی 

اگه بهونه میکنه زیاد بیرون بمونه و دیر بیاد خونه مثلا بگه کارم زیاد شده 

اگه آهنگ های خاصی تازگیا گوش میده 

اگه اسمتو عوضی بگه 

اگه دیگه بهت توجه نکنه و ناراحتیت براش مهم نباشه 

سالگرد و تولد و..... یادش بره 

و......

حتی اگه چند مورد از اینا هم باشه بله خیانته تعقیبش کن مچشو بگیر

میرَقصانَم زِندِگی را به سازِ آرِزوهایَم .
عزیزم شک نکردم ولی چشم باز کردم یک روز فهمیدم نصف زندگیم رو بهم خیانت کرده بود تازه واسه ازدواج با ...

چقد سخت.منم از همین میترسم.درکل ادم موجهی نشون میده اما خیلی دیدم که از همین ادما خیانت سر میزنه

تو گوشی خودش چیزی پیدا نمیشه.اگه چیزی باشه گوشی مخفی داره که صداشو شنیدم

اگه قبلا سابقه خیانت نداشته و چیزی ازش ندیدی من بعید میدونم گوشی مخفی ای بوده و احتمال داره همون لحظه عابر یا راننده ای رد میشده صدای گوشی از اونا بوده.. چون معمولا مردا با چندین و چند بار لو رفتن خیانتاشون میرن به سمت گوشی مخفی خریدن، نه که همون اول این کارو کنن. مگر چندین بار خیانت دیده باشی ازش

عزیزم اگه می پرسیدی صدای چی بود یا گوشی کی بود اگه ریگ ب کفشش بود شک نکن دروغی می بافت و تحویلت میداد پس نپرس مگه حضوری و چشم در چشم بدون که اگه تلاش کنه اعتمادتو جلب کنه کاری نکرده و شکت الکی بوده اما اگه طفره بره یا مثلن رمز گوشیشو عوض کنه و مخفی کاریایی داشته باشه زیرآبی میره اون وقت نه توضیح میده و نه لزومی میبینه ک اعتماد رفته برگرده 

البته ب رفتاراش دقت کن مثلن اگه سرد نشده باشه یا مث قبل بهت برسه توجه کنه پول خرجت کنه و محبتت کنه اینجا دوباره ممکنه شکت بیجا بوده باشه