2777
2789
عنوان

هرکس عمل بینی کرده بیاد پلیز

213 بازدید | 28 پست

درد بعدش ربطی به گوشتی و استخوانی بودن داره؟

کسی تازه عمل کرده عطسه کنه؟ چی شده؟ خونریزی کرده؟

چقدر بعد عمل ،میشه مقل بینی فابریک ک استرس نداشته باشی بچه کوچیک بهش بخوره و این چیزا

۱۱ بهمن وقت عملمه

سرفه دارم فکر کنم بخاطر آلودگی هواست

خلاصه هر راهنمایی ک بلدین بگین

قراره دختر خوبی بشم،پس لطفا نرید رو مخ

لینک های دیگه عمل بینی رو خوندم حقیقت سردرگم شدم.

آب کرفس یکی گفته نخور خونریزی میکنه یکی گفته من خوردم از روز اول 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

منم عملم نزدیکه خیلی استرس دارم 

آب آناناس شنیدم خوبه آب کرفس برای هفته دوم به بعده 

برای دردم شنیدم تو آدمای مختلف متفاوته 

بستگی به آستانه دردت و.. داره ولی یکی میگفت عمل استخونی دردش بیشتره ولی به طور کلی چیزی نیست که غیرقابل تحمل باشه دردش 

خودم عمل نکردم ولی از اشناها ک عمل کردن اینا رو میدونم

یکی از اشناها عمل کرد دماغش استخونی بود اما استخون بالای دماغش گنده بود ک عملش سخت بود

یکی دیگه هم اسنخونی بود و قوز داشت اما عملش راحت بود 

بستگی ب ادم داره بعضیا بد زخم ان

اب کرفسم از روز اول خورد مشکلی هم نداشت برا خونریزی بیشتر

دکتر  گفته بود حد امکان سعی کنید اروم عطسه کنید و حتی اگه میتونید جلوشو بگیرید تا حدودی

تا 3 4 ماه اول خیلی مراقبت کنی

چسبم حتما برو دکتر بزنه ک دماغت کج و موج نشه 

ب نظرات من از ساعت 1 ظهر تا 3 ظهر و ساعت 9 تا 10 شب توجه نکنید اون موقع ها گشنمههه عصبی امم خون ب مغزم نمیرسه دقیقا مث الان ک دارم امضامو مینویسم .با  تشکر  
منم عملم نزدیکه خیلی استرس دارم  آب آناناس شنیدم خوبه آب کرفس برای هفته دوم به بعده  برا ...

مرسی ازت 

گره ی کور آب کرفس باز کردی برام

امیدوارم عمل خوبی داشته باشی با نتیجه ی عالی 

خودم عمل نکردم ولی از اشناها ک عمل کردن اینا رو میدونم یکی از اشناها عمل کرد دماغش استخونی بود اما ...

راهم دوره یکم ،همسرجان نگفتم چسب زدن داره وگرنه نمیزاره عمل کنم

مرسی عزیزم این قدر تایپ کردی برام🥰

مرسی ازت  گره ی کور آب کرفس باز کردی برام امیدوارم عمل خوبی داشته باشی با نتیجه ی عالی

مرسی عزیزم همچنین 

نگران نباش دکتر هرچی که لازم باشه رو بهت توضیح میده 

پیش کدوم دکتر قراره عمل بشی؟؟ 

برای عطسه ام شنیدم باید با دهن باز عطسه کنی  بعدم خودشون یسری داروهای ضدآلرژی میدن که میزان عط ...

چه خوب

پس منم بگم ب دکترم اینو 

راهم دوره یکم ،همسرجان نگفتم چسب زدن داره وگرنه نمیزاره عمل کنم مرسی عزیزم این قدر تایپ کردی برام🥰

مشکلی نداره هر کلینیکی بعدا بری تو شهر خودت چسبو میزنن 

آخه یکی از دوستای من ی مدت خودش چسب زد کج شد دماغش دوباره دکترش با چسب فرم داد ب بینیش

حداقل تا یک ماه اول رو بیرون بده چسب کنن

ب نظرات من از ساعت 1 ظهر تا 3 ظهر و ساعت 9 تا 10 شب توجه نکنید اون موقع ها گشنمههه عصبی امم خون ب مغزم نمیرسه دقیقا مث الان ک دارم امضامو مینویسم .با  تشکر  
آره اگه آلرژی داری یا زیاد عطسه میکنی حتما بهش بگو

زباد که نه،الان زمستون عمل دارم گفتم سرما نخورم ی موقع

میگم درباره شست و شو با سرم میشه کمک کنی؟

سر باید مستقیم باشه یا رو ب پایین؟ بعد ب سرنگ کلا خالی باید کنم؟ 

درد بعدش بستگی به عملتون داره، من دیدم اکثر کسایی که واسه زیبایی عمل کردن خیلی اذیت نشدن، اما کسایی که بینیشون شکستگی داشته، انحراف یا پولیپ داشته و عمل صرفا برای زیبایی نبوده و میخواستن راه تنفسی رو باز کنن و از این قبیل یه خورده اذیت شدن، برای خودم همین قدر بود یک هفته ی اول اذیت شدمو بعدش دیگه راحته و مراقبت ها رو باید انجام داد فقط،

بله من خودم عمل کردم دو روز از عمل گذشته بود ۸ تا عطسه کردم پشت سر هم🤦🏻‍♀️ و واقعا اذیت شدم، عطسه هام هم بخاطر این بود که بعد از اینکه از اتاق عمل اومدم بیرون واسه رفع کبودی و ورم کمپرس یخ گذاشتن رو پیشونیم و من بدنم نسبت به سرما بشدت حساس هست و گفتن که باید دائم کمپرس رو بزاری، همین باعث شد سرما بخورم شب اول و اذیت شدنای بعدش، موقع عطسه هم خون ریزی نکرد بینی چون حواسم بود موقع عطسه فشار به بینیم وارد نشه اما تامپون ها جا به جا شده بودن و قلقلک میداد و باعث عطسه های بعدی میشد و که خداروشکر گفتن همون روز باید دربیاریمش و رفتم واسم دراوردن ،

بعد از عمل اصلا حرف نزنید نخندین و اگه مجبور بودین حرف بزنید با ایما و اشاره یا داخل نت گوشیتون بنویسین و بدین بقیه بخونن، داروهاتونو حتمااا سر ساعت مصرف کنید،بعد از عمل مراقب باشید سرما نخورید، غذاهای ابکی بخورید تا چند روز اما حواستون باشه تغذیه تون خوب باشه که بدنتون ضعیف نشه،

اب میوه طبیعی بخورین، چیزای مقوی بخورید تا زخمتون زودتر خوب بشه،

تا چند ماه به پشت بخوابین و اصلا رو شونه یا شکم نخوابین، با بینی ور نرید، یه دفع مثل من به سرتون نزنه خودتون بخیه ها رو بکشید حتما حتما ببرید پیش خودشون که براتون بکشن بخیه ها رو، من دوتا از بخیه هام رو نکشیدن فکر کردم فراموش کردن و بهم نگفتن که باید بعدا کشیده بشه و خودم مشغول شدم که بکشمش، ولی بعد بهم گفتن اونو باید ۶ ماه بعد بکشی و من موندمو یه بخیه که گره شو کنده بودم🤦🏻‍♀️

خلاصه هر سوالی داشته حتما از دکتر بپرس، خیلی چیزا رو ممکنه فراموش کنن به شما بگن خودتون بپرسید تا هیچ مشکلی پیش نیاد و خیالتون راحت باشه،

بعداز عمل تا مدتها سرتون رو بالا نگه دارین همیشه، وسایل سنگین بلند نکنید، 

هیچ چیزی نباید با بینیتون برخورد کنه،

ادویه زیاد ممنوعه چون باعث ورم میشه، کاکائو شیرینی زیاد ممنوعه و کلا چیزایی که باعث ورم میشه رو نخورین، بعداز برداشتن اتل، ماساژش خیلی مهمه و نحوه ی چسب زدن مراقب باشین که خوب بزنید و انجامش بدین،

امیدوارم عمل رضایت بخشی داشته باشید

و ما میدانیم، سینه ات تنگ میشود از آنچه میگویند...