درد بعدش بستگی به عملتون داره، من دیدم اکثر کسایی که واسه زیبایی عمل کردن خیلی اذیت نشدن، اما کسایی که بینیشون شکستگی داشته، انحراف یا پولیپ داشته و عمل صرفا برای زیبایی نبوده و میخواستن راه تنفسی رو باز کنن و از این قبیل یه خورده اذیت شدن، برای خودم همین قدر بود یک هفته ی اول اذیت شدمو بعدش دیگه راحته و مراقبت ها رو باید انجام داد فقط،
بله من خودم عمل کردم دو روز از عمل گذشته بود ۸ تا عطسه کردم پشت سر هم🤦🏻♀️ و واقعا اذیت شدم، عطسه هام هم بخاطر این بود که بعد از اینکه از اتاق عمل اومدم بیرون واسه رفع کبودی و ورم کمپرس یخ گذاشتن رو پیشونیم و من بدنم نسبت به سرما بشدت حساس هست و گفتن که باید دائم کمپرس رو بزاری، همین باعث شد سرما بخورم شب اول و اذیت شدنای بعدش، موقع عطسه هم خون ریزی نکرد بینی چون حواسم بود موقع عطسه فشار به بینیم وارد نشه اما تامپون ها جا به جا شده بودن و قلقلک میداد و باعث عطسه های بعدی میشد و که خداروشکر گفتن همون روز باید دربیاریمش و رفتم واسم دراوردن ،
بعد از عمل اصلا حرف نزنید نخندین و اگه مجبور بودین حرف بزنید با ایما و اشاره یا داخل نت گوشیتون بنویسین و بدین بقیه بخونن، داروهاتونو حتمااا سر ساعت مصرف کنید،بعد از عمل مراقب باشید سرما نخورید، غذاهای ابکی بخورید تا چند روز اما حواستون باشه تغذیه تون خوب باشه که بدنتون ضعیف نشه،
اب میوه طبیعی بخورین، چیزای مقوی بخورید تا زخمتون زودتر خوب بشه،
تا چند ماه به پشت بخوابین و اصلا رو شونه یا شکم نخوابین، با بینی ور نرید، یه دفع مثل من به سرتون نزنه خودتون بخیه ها رو بکشید حتما حتما ببرید پیش خودشون که براتون بکشن بخیه ها رو، من دوتا از بخیه هام رو نکشیدن فکر کردم فراموش کردن و بهم نگفتن که باید بعدا کشیده بشه و خودم مشغول شدم که بکشمش، ولی بعد بهم گفتن اونو باید ۶ ماه بعد بکشی و من موندمو یه بخیه که گره شو کنده بودم🤦🏻♀️
خلاصه هر سوالی داشته حتما از دکتر بپرس، خیلی چیزا رو ممکنه فراموش کنن به شما بگن خودتون بپرسید تا هیچ مشکلی پیش نیاد و خیالتون راحت باشه،
بعداز عمل تا مدتها سرتون رو بالا نگه دارین همیشه، وسایل سنگین بلند نکنید،
هیچ چیزی نباید با بینیتون برخورد کنه،
ادویه زیاد ممنوعه چون باعث ورم میشه، کاکائو شیرینی زیاد ممنوعه و کلا چیزایی که باعث ورم میشه رو نخورین، بعداز برداشتن اتل، ماساژش خیلی مهمه و نحوه ی چسب زدن مراقب باشین که خوب بزنید و انجامش بدین،
امیدوارم عمل رضایت بخشی داشته باشید