2777
2789
عنوان

این حرفو ب مادرشوهرم زدم بیاین ی لحظه

| مشاهده متن کامل بحث + 1216 بازدید | 63 پست

اگر طاقت شنیدن حقیقت رو ندارین خب سوال نپرسین

معمولا خانوما بعد از ازدواج چاق میشن این طبیعیه

حالا شما انتظار داشتی وقتی میپرسی مادرشوهرت بگه نه عزیزم چقدررر لاغر شدی...

از طرفی شاید مادرشوهرتون منظور بدی نداشته

خیلی خیلی بد جوابشو دادی

حالا که اول زندگیته اگه خشت اول رو کج بذاری تا آخر کج میره،سعی کن از همین اول باهاشون با مهر و مدارا رفتار کنی.حتی اگر حرفی رو با منظور هم میزنن با بزرگواری از کنارش رد شو

حرف کسایی هم که میگن خوب گفتی و فلان و بهمان هم گوش نده اگر وارد زندگی خودشون بشی میبینی زندگی موفقی ندارن 

خانواده ی شوهر دشمن آدم نیستن،قراره توی زندگی حامی و تکیه گاه باشن،این تکیه گاه رو خراب نکن

از دوست به یادگار دردی دارم...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مرسی عزیزم

قصد نصیحت نداشتما،گفتی دوماهه ازدواج کردی،تو چهل سالگی هم هستم گفتم شاید تجربیات شخصیم به کارت بیاد،کلی ازین خرابکاریا کردم تو زندگیم تا دستم اومد که فحشم اگر با لحن درستو سیاست مداری بدی طرف پامیشه دوتا بوستم میکنه😘🤣

من همونم فقط مامان شدم رمز کاربری قبلیمو یادم نمیاد یه ذره هم ملو شدم😁
قصد نصیحت نداشتما،گفتی دوماهه ازدواج کردی،تو چهل سالگی هم هستم گفتم شاید تجربیات شخصیم به کارت بیاد، ...

اخه میدونی هرزگاهی اینطوری تیکه میندازه منم این سری اعصابم خورد شد .از این ب بعد فقط سکوت میکنم

به نظرم اگه لحنش کنایه امیز و تند و بد نبوده ،، نباید اینجوری جواب میدادی ،،، بعدم دیگه وقتی سوال پرسیدی و نظر دیگرانو راجع به خودت میخوای باید منتظر هر جوابی باشی ،، و نباید تهاجمی رفتار کنی 

دفعه اولش نیس ک هرزگاهی تیکه میندازه منم واقعا اعصابم خورد شد

کجایی هیتی به خونه میگی خونیه؟😑😑😑😑😑

با این رفتارهای زشتت به زودی توجه همسر و خانواده همسرو از دست میدی

کاربری پانزدهم😑این سیمکارت برای مادرشوهر خدابیامرز خواهرمه😑نزارین تن مرحوم تو قبر بلرزه😑پس گزارش نزن‌ چای شیرین