2777
2789

دقیقا من که امروز آخر فیلم اینقدر استرس گرفتم که خیس عرق شدم خیلی گناه داره 

خانمها خوشگل مشهدی ♥️♥️ موهاتو به من بسپار چون بلدم زیبا ببافم. بافت کف سری .بافت هلندی باموی اضافه. بافت آفریقایی .بافت کوئین.  بافت دندون موشی.  بافت استیشن ،🤩

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دقیقا من که امروز آخر فیلم اینقدر استرس گرفتم که خیس عرق شدم خیلی گناه داره 

الهی بمیرم برای اون کسی که واقعا این اتفاق براش افتاده 🥺

ولی از طرفی اصلا دوست نداشتم ژاکان بمیره 

هرچی بود شوهرش بود دوسش داشت 

ایرانی بود 

بهتر ازین داعشیای بدقواره بود 

الهی بمیرم برای اون کسی که واقعا این اتفاق براش افتاده 🥺 ولی از طرفی اصلا دوست نداشتم ژاکان بمیره& ...

عزیزم ژاکان از همون ۳ سال پیش ک ازدواج کردن داعشی  شده بود و این اواخر اوج گرفته بود. خاک تو سرش

الهی بمیرم برای اون کسی که واقعا این اتفاق براش افتاده 🥺 ولی از طرفی اصلا دوست نداشتم ژاکان بمیره& ...

اره به قول شوهرم اونم یک‌جوری نقش اصلی بود چطور مرد اونم قسمت دوم 

خانمها خوشگل مشهدی ♥️♥️ موهاتو به من بسپار چون بلدم زیبا ببافم. بافت کف سری .بافت هلندی باموی اضافه. بافت آفریقایی .بافت کوئین.  بافت دندون موشی.  بافت استیشن ،🤩

این قسمتش که خیلی چرت بود 

چقدر بد بازی می‌کنن بازیگرااا

مرا به خانه برگردانید 🌔بدنم مهلکه ی شیهه ی شلاق شد 🪐من اگه خسته شبیه تن ایـران بودم ، من اگه لحظه ی پـایـانی انسان بودم ، خاطـرات تـو منو زنده نگه داشته هنوز..!!! منو از این غَـم جاودانه آزاد کن .... ما به دنبال خوشی نیستیم ، تنها میخواهیم قدری کمـتر رنــج ببریم !!! هرکجا مرز کشیدند ، بیا پُـل بزنیم ❣️.            خواستم آسمان باشم ، مُنـجی شهر نیمه جـان باشم ، آشیان پرنـدگان باشم ، با همین دست خـالی و سَردم :)) لینک تاپیک اهدای عضو من کلیک کنید❤️
چی بگممم منم مشهدم راستی  خوشبختم

ای عزیزم منم خوشبختم 😍