2777
2789
عنوان

با مادر شوهرم چیکار کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 536 بازدید | 35 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حالا من مادر شوهرم هر دفعه از تهران میاد یهفته میمونه من از شمال میرم‌ از بس متلک میپرونه دوروزه با بغض برمیگردم لال مونی میگیرم جواب بدم از خودم بدم میاد اینجور موقع ها 

ما به اینجور آدما میگیم ک و ن سنگین 

مادر شوهر منم همینه 

خونشون یه خیابون با ما فاصله داره 

میان شام میخورن

به شوهر و پسرش میگه شما برید من میمونم فردا میام 

منم دنیا دنیا مهمون داشتم باشم ولی شب نخوابه

اصلا زندگیم مختل میشه بخدا 

حالا من مادر شوهرم هر دفعه از تهران میاد یهفته میمونه من از شمال میرم‌ از بس متلک میپرونه دوروزه با ...

این گاری نده جاری ایم زحمت متلک ها رو میکشه کلا از خودم متنفر میشم من اینجا اصلا چیکار دارم که اینجوری حرص بخورم البته الان خیلی بهتر شدم و کنار اومدم

ما به اینجور آدما میگیم ک و ن سنگین  مادر شوهر منم همینه  خونشون یه خیابون با ما فاصله د ...

ای گفتی دقیقا اینم به پسر و عروسش میگه پاشین برین من هستم شوهر منم افتخارش اینه با ماراحته

این گاری نده جاری ایم زحمت متلک ها رو میکشه کلا از خودم متنفر میشم من اینجا اصلا چیکار دارم که اینجو ...

من فقط خودخوری میکنم .خیلی زبونش تلخ هر کاری م واس آدم بکنه با حرفاش تمام کاراش به .. میکشه من حاضرم هیچکاری نکنه حرفم نزنه .عاشق زنهای حاضر جوابم یعنی عاشقشونم منکه تا بیام یجمله بکنم طپش قللم میره رو ۵۰ هزار صدام میشه چندرگه میگم هیچی نگم سنگین ترم

ای گفتی دقیقا اینم به پسر و عروسش میگه پاشین برین من هستم شوهر منم افتخارش اینه با ماراحته

من دیگه قبل از اومدنشون با شوهرم شرط میکنم که بعد از شام به مامانت بگو پاشو خودم ببرم برسونمت 

بخدا من خونم کوچیکه 

جای رختخوابم سخته 

صبح از سرکارم میمونم 

اصلا یه وضعی