2777
2789
عنوان

دلم گرفته

323 بازدید | 63 پست

سلام بچه ها،من و شوهرم مجبوریم ک درطول سال فقط دو الی سه ماه پیش هم باشیم و یه جورایی منو پسرم پیش خانوادم زندگی میکنیم،الان حدود پنج ماهی میشه که ازهم دوریم و من خیلی نیاز دارم ک پیشم باشه....چه کنم که رفع دلتنگی بشه؟

درضمن وقتایی هم که پیشمه اونجوری ک باید بهم مهل نمیزاره،مثلا اگر یک ماه پیشم باشه شاید فقط پنج شیش بار پیشم بخابه،بارها شده که خودم پیش قدم شدم ولی بهانه آورده و دست رد ب سینم زده....و من بابت همه این اتفاقا خیلی ناراحتم

چ شرایط سختی دارید واقعا

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

راه دور کار میکنه؟؟

اون کسایی که یروز مرحم زخمشون بودم با گریهاشون گریه با خندهاشون میخندیدم /اون کسایی که برای پناه و فرارشون سنگرشون شدم / اون کسایی که براشون دفاع کردم /کسایی که بهونه گرفتن و ازم دورشدم برای دردام/یادتون باشه دیگه نه مرحمتون میشم  نه سنگرتون                                                             ☝️نه خودتونو میخوام نه دوستیه خاله خرستونو ☝️                                💎💍💎                                        تو همون سنگر دشمن لیاقتتونه 🤘

وای خیلی خیلی بده که... 

اره واقعا ولی باید بجنگ جوونی و عمرش باید با کنار همسرش بودن بگذره باید هرطور شده شرایط جوری کنه که کنار هم باشن نظرت چیه 

نبند کتاب زندگی رو شاید خوشبختی تو صفحه ی بعدی باشه  
دلت رو از این امور جدا کن فکر کن شوهر نداری. 

مگه میشه ادم نیاز داره همسر میخواد همدم میخواد من میگم باید کاملا جدی با همسرش صحبت کنه 

نبند کتاب زندگی رو شاید خوشبختی تو صفحه ی بعدی باشه  
مگه میشه ادم نیاز داره همسر میخواد همدم میخواد من میگم باید کاملا جدی با همسرش صحبت کنه 

همسر جز مشکل هیچی نداره چرا اکثر زنها اینقدر وابسته به شوهرن که اگه نباشه دق میکنن؟ در صورتیکه مردان اینطوری نیستن؟ 

بهش بگو کم اوردی ودیگه نمیتونی دوری وجدا زندگی کردن رو تحمل کنی چیز پیچیده ایی نیست اگه قرار بود خونه بابات باشی همون ازدواج نمیکردی تنها بودی واحساس خالی بودن جای عزیزیتو نداشتی

همسر جز مشکل هیچی نداره چرا اکثر زنها اینقدر وابسته به شوهرن که اگه نباشه دق میکنن؟ در صورتیکه مردان ...

عزیزم اگه میشد این خصلت زنا رو عوض کرد همه فکرشو کردن نمیشه لامصب اوناییی هم که تونستن عجیبه