2777
2789
عنوان

بین این دو تا فرش کدوم بهتره برا جهاز؟

| مشاهده متن کامل بحث + 693 بازدید | 55 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه عزیزم فکر نمیکنم دلتو بزنه زیباست فقط مواظب باش چون رنگای شاد دوست داری یه وقت خونت رنگ و وارن ...

چشم ممنون 🥰 مبلم تقریبا کالباسی خیلی کمرنگه به کرم میخوره رنگش. روتختیم هم همین رنگ برداشتم. حالا فرش و پرده رو موندم فعلا

چشم ممنون 🥰 مبلم تقریبا کالباسی خیلی کمرنگه به کرم میخوره رنگش. روتختیم هم همین رنگ برداشتم. حالا ف ...

طوسی چون رنگ خنثاییه به همه ی رنگا میخوره عزیزم

فرش دومیه هم که طوسیه به نظرم خوب میشه

دوستای گل نی نی سایتی لطفا برای سلامتی دخترم دعا کنید،اسمش معصومه ست،ممنونم
طوسی خالی هم بی روح میشه آخه 😅😂 نمیشه؟

طرح افشانم شلوغه باز. شلوغ دوس داریا 😂 من خودم ۴ سال ازدواج کردم پشیمونم شلوغ گرفتم. بی روح چرا اگه قشنگ ست کنی خیلی هم شیکه

اینم باز به نظرم شلوغه و البته تیره ولی هرجور خودت دوست داری  من بین اینا دومی رو پسندیدم

ممنون عزیزم حالا بنظرت دلمو نمیزنه رنگش؟ بااینکه خیلی شیک و مده الان..؟ 😅 ببشید خیلی سوال پرسیدم 🙈

طرح افشانم شلوغه باز. شلوغ دوس داریا 😂 من خودم ۴ سال ازدواج کردم پشیمونم شلوغ گرفتم. بی روح چرا اگه ...

واقعا افشان شلوغ حساب میشه؟ 🤦😂 اتفاقا من فکرمیکردم یه فرش بدون ترنج بگیرم که خونه روهم مرتب تر نشون بده بخاطر طرحش. شلوغ دوس ندارم ولی رنگ روشن دوس‌ دارم. فکرمیکردم افشان ها اینطوری باشن. نمیدونم ینی با ترنج بهتره؟؟ 🤔

ممنون عزیزم حالا بنظرت دلمو نمیزنه رنگش؟ بااینکه خیلی شیک و مده الان..؟ 😅 ببشید خیلی سوال پرسیدم 🙈

به این فرشا میگن وینتیج اگه اشتباه نکنم سرچ کن مدلاشو ببین رفتی بدونی چی میخوای 

واقعا افشان شلوغ حساب میشه؟ 🤦😂 اتفاقا من فکرمیکردم یه فرش بدون ترنج بگیرم که خونه روهم مرتب تر نشو ...

سلیقه ای البته من خودم همه چیز ساده دوس دارم حتی پرده حریر ساده با یه والان ساده خیلی شیک تره تا از پرده هزار مدله گرون قیمت

به این فرشا میگن وینتیج اگه اشتباه نکنم سرچ کن مدلاشو ببین رفتی بدونی چی میخوای 

فرش های وینتیج هم بیشتر طوسی ان یا کلا رنگ های کمی دارن فکرنکنم این وینتیج باشه فقط اینم رنگ های به کار برده شده توش کمتر از فرشهای دیگس.