2777
2789
عنوان

خواب پیامبرا و ایمه

190 بازدید | 24 پست

کیا خواب پیامبرا و ائمه رو دیدن؟؟؟ 

تعریف کنید اگه تعبیری هم تو بیداری داشته بگین

بریم سراغ رژیم خوب وزن اولیه :۷۵.      هدف اول ۷۳.     هدف دوم: ۷۰.        هدف سوم:۶۸.         هدف چهارم:۶۵

ی بار بچه بودم خاب دیدم من ومامان وآبجیم توحیاط نشسته بودیم بعد درحیاطو زدن خاهرم رفت باز کرد اومد گفت لیلی امام حسینه میگه بالیلی کاردارم منم گفتم برو بهش بگو بره من کاری باهاش ندارم وازخاب پریدم

خداشاهده 

زبونم لال بشه ک اینجوری گفتم تا ی سال کارم فقط گریه بود نمیدونم تعبیرش چی بود😔

تراپی فقط لرررررری شاااااد🤪                                                                                                        https://uupload.ir/view/houman_esmaeili_-_chashm_kal_2_fzff.mp3/

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام من خواب پیامبر سالها پیش بعدش به آرزوم رسیدم البته ختم ۱۴هزار صلوات به نیت ۱۴معصوم گرفته بودم ب ...

چقدخووووب❤خوش ب حالت

تراپی فقط لرررررری شاااااد🤪                                                                                                        https://uupload.ir/view/houman_esmaeili_-_chashm_kal_2_fzff.mp3/

سلام من خواب پیامبر سالها پیش بعدش به آرزوم رسیدم البته ختم ۱۴هزار صلوات به نیت ۱۴معصوم گرفته بودم ب ...

من خواب پیامبر  یک ماه پیش تقریبا دیدم فقط صداشون بود 

ولی نمیدونم چرا حس میکردم خودشون نیستن اول صبح بود نزدیکای اذان فک کنم 

بریم سراغ رژیم خوب وزن اولیه :۷۵.      هدف اول ۷۳.     هدف دوم: ۷۰.        هدف سوم:۶۸.         هدف چهارم:۶۵

حاجتتون چی بود؟؟

دوبار ختم گرفتم دوبار هم خوابشو دیدم ...چند وقت پیش هم خواب امام حسین و دیدم وقتی یادش میفتم گریه م ...

ختم چی قران؟؟

ختم چی قران؟؟

نه اون ختم چهارده هزار صلوات بود ک خالصانه گرفتم و خوابشونو دیدم ...خواب امام حسین و ختم نداشتم فقط قبل خواب بخاطر یه مسأله ای ناراحت بودم قشنگ اومد بخوابم میدونم چه تعبیری داره انگار راه و بهم نشون داد

من پارسال خواب دیدم توی حرم امام رضام و نقاره زن ها از اون بالا گل میریختن توی سرم 

بعدش تو بیداری هم تعبیرشو یا چیزی حس کردین

اخیی امام تحسین میخاد که بری بسمتش خودت نمیخای 

خدااون روزو نیازه ک من نرم سمت امام حسین

آخه من اون موقع بچه بودم شایدپنجم ابتدایی بودم ک این خابو دیدم

نمیدونم والا