2777
2789

سلام عزیزان . دکترتونو معرفی کنین لطفا 

در مورد دکتر فرح جدیان و دکتر آناهیتا ناظم پور هم کسی زایمان طبیعی خوب داشته بگه ممنون میشم

عزیز دل ❤️ میدونی نوع پوشش شما برای امام زمان مهمه ؟؟ این یعنی اینکه شما برای امام زمان مهم هستی ، میدونی امام زمان هر روز برای گناهان ما اشک میریزه و از خدا میخواد که مارو ببخشه ولی ما همچنان در حال تکرار گناهیم ؟؟؟😞😞😞
من طبیعی داشتم با دکتر رقیه نوعی علمداری و الان هم باردارم باز با همین دکتر طبیعی زایمان میکنم

ببخشید

منظورتون متخصص زنان هست؟ 

من شنیده بودم توی تبریز ماما ها رو خیلی قبول دارن 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من طبیعی داشتم با دکتر رقیه نوعی علمداری و الان هم باردارم باز با همین دکتر طبیعی زایمان میکنم

ببخشید خودش میاد بالا سر مریض از اول تا آخر ؟؟

خودش بخیه میزنه ؟؟

کدوم بیمارستان

عزیز دل ❤️ میدونی نوع پوشش شما برای امام زمان مهمه ؟؟ این یعنی اینکه شما برای امام زمان مهم هستی ، میدونی امام زمان هر روز برای گناهان ما اشک میریزه و از خدا میخواد که مارو ببخشه ولی ما همچنان در حال تکرار گناهیم ؟؟؟😞😞😞
ببخشید منظورتون متخصص زنان هست؟  من شنیده بودم توی تبریز ماما ها رو خیلی قبول دارن

جراح و متخصص زنان و زایمان هست

من از سال ۸۸ عضوم فقط کاربری قبلیم رمزش رو گم کردم  
ببخشید خودش میاد بالا سر مریض از اول تا آخر ؟؟ خودش بخیه میزنه ؟؟ کدوم بیمارستان

بله دو هفته مونده به زایمان نامه میدن موقع رفتن به بیمارستان نامه رو تحویل میدی و زنگ میزنن بهش میاد به بیمارستان تا یکی دو سالت بعد زایمان بالا سرت هست و خورش بپه رو میگیره و بخیه میرنه 

بله دو هفته مونده به زایمان نامه میدن موقع رفتن به بیمارستان نامه رو تحویل میدی و زنگ میزنن بهش میاد ...

واقعا ؟؟ کدوم بیمارستان ؟؟

جوون هست ؟؟ یا میان سال ؟؟

اخلاقش چجوریه ؟

ببخشید سوالام زیاد شد

واقعا ؟؟ کدوم بیمارستان ؟؟ جوون هست ؟؟ یا میان سال ؟؟ اخلاقش چجوریه ؟ ببخشید سوالام زیاد شد

فقط بیمارستان خصوصی شهریار میرن ، اخلاقش عالیه هر دفعه وارد مطب میشی به احترامت بلند میشه، میانسال هست 

الان همینو پرسیدم  

من اینجوری فکر نمیکنم اینجوری هم نشنیدم

آخه چرا باید دکتر نرن 

فقط بیمارستان خصوصی شهریار میرن ، اخلاقش عالیه هر دفعه وارد مطب میشی به احترامت بلند میشه، میانسال ه ...

هزینشو پرسیدین؟؟

فقط بیمارستان خصوصی شهریار میرن ، اخلاقش عالیه هر دفعه وارد مطب میشی به احترامت بلند میشه، میانسال ه ...

خودش تشویق به سزارین میکنه یا طبیعی؟؟

خودش تشویق به سزارین میکنه یا طبیعی؟؟

میگه خودتون تصمیم بگیرین ولی به من گفت کار عاقلانه ای کردیطبیعی انتخاب کردی

خب بیمارستان خصوصی هزینه اش زیاد دیگه ما با بیمه تکمیلی هزینه زیاد نمیدیم ولی ۵ تومن نقد برا خودش می ...

ببخشید ویزیتش چنده ؟؟

از این دکترا نیس که دم به دیقه بفرسته سونوگرافی؟؟

خودش هم دستگاه سونو داره تو مطب ؟؟