2777
2789
عنوان

من یا با دوستم همزمان باردار شدم.از وقتی جنسیت فهمیدیم

| مشاهده متن کامل بحث + 4046 بازدید | 124 پست

بهش حس خوب بده.بگو بچه بعدی تو هم انشاللع پسر میشه.ممکنه ادم بخاطر جنسیت ناراحت بشه اما شما که تقصبری نداری اخه

همه تاپیکام یاد آور روزای تلخم بود امضامم ازون بدتر.لغو کاربری کردم تا از نو شروع کنم.کاربر ۹۵ هستم.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ازش دور شو. بچت از چشم بد حفظ بشه 

قضاوتش کردی ک اون حسوده و بچه اسی رو نظر میزنه

اسمم آرزو هست .هر نام کاربری زدم وارد نمیشد تا زدم مرگ دیدم آره ثبت‌نام شدم .الان یکم هیجانی شده نام کاربریم 😁🤭 خدایا توبه😁
ازش دور شو. بچت از چشم بد حفظ بشه 

این حس و داشتم. ولی فکر می کردم اشتباهه.. اما خیلی سنگینه نگاهش.. فقط زل میزد تو صورتم. 

به همه دختران کوچک باید گفت که زیبا هستند، حتی اگر این‌چنین نباشد. مرلین مونر

باید وقتی میپرسید هنوز پسربود؟میگفتی  نه گفته معلومم نیست شاید درست مشخص نشده باشه.که بهت انرژی منفی نده خودشم حرص نخوره.سلامت باشه هرچی میخاد باشه.

خدایا ،ازت ممنون بابت نگاه پرمهرت،از اینکه یکی از فرشته هاتو.بمن سپردی ممنونم وازت میخام که  مثل همیشه کمکم کنی و نگهدارش باشی.دوست دارم خداجون.خدایا به همه کمک کن طعم مادرشدنو بچشند که بتونند عشق واقعیو تجربه کنند.کسی درمورد سرکلاژ شکمی سوال  داشت درخدمتم.

ای بابا 

کسی که جنسیت خاصی مد نظرشه و بچه دار میشه ، باید بدونه هر احتمالی هست. 

چی بگم والا 

🇮🇷  جریان حق و جریان باطل در تاریخ و در جهان امروز، درواقع بر سرِ «ربّ» مخاصمه دارند، نه بر سر امکانات و غنائم: «هَٰذَانِ خَصْمَانِ اخْتَصَمُوا فِي رَبِّهِم».یک طرف می‌گوید طرح خدا و برنامۀ خدا باید محقق و اجرا شود؛ ولی طرف مقابل می‌گوید ما خودمان برای بشریت طرح و برنامه داریم.                                                                       (جنگ نبود ، تست حلال و حروم بود)

باید وقتی میپرسید هنوز پسربود؟میگفتی  نه گفته معلومم نیست شاید درست مشخص نشده باشه.که بهت انرژی ...

اخه من 19 هفتمه.. 

دیگه قطعی معلومه.. از همون اولم احتمال جنسیتم همین بود

اونم گناه داره دیگه پسر دوست داشته بچش دختر شده تو باهاش حرف بزن

آفرین این حرف منطقی 

اسمم آرزو هست .هر نام کاربری زدم وارد نمیشد تا زدم مرگ دیدم آره ثبت‌نام شدم .الان یکم هیجانی شده نام کاربریم 😁🤭 خدایا توبه😁
بهش نمیکفتی خب

اخه چون باردار بودیم با هم.. همش در ارتباط بودیم.. 

هی ویار هامونو میگفتیم و حس حالمونو

اخه من 19 هفتمه..  دیگه قطعی معلومه.. از همون اولم احتمال جنسیتم همین بود

اگه باهات درددل کرد ، ارومش کن. 

سعی کن توجیهش کنی اولویت اول سلامتی بچه است 

باهاش قطع رابطه نکن 

🇮🇷  جریان حق و جریان باطل در تاریخ و در جهان امروز، درواقع بر سرِ «ربّ» مخاصمه دارند، نه بر سر امکانات و غنائم: «هَٰذَانِ خَصْمَانِ اخْتَصَمُوا فِي رَبِّهِم».یک طرف می‌گوید طرح خدا و برنامۀ خدا باید محقق و اجرا شود؛ ولی طرف مقابل می‌گوید ما خودمان برای بشریت طرح و برنامه داریم.                                                                       (جنگ نبود ، تست حلال و حروم بود)

بگو دختره اشتباه شده دنیام امد قایم کن

رفت و آمد خانوادگی داریم. اصن نمیشه.. با پدر بزرگم اینا همسایه اند