2777
2789
عنوان

💖لیله الرغائب (شب آرزوها) 💖🤗

6131 بازدید | 24 پست

اولین شب جمعه ماه رجب ليلة الرغائب ميباشد

*فضیلت لَیلَةُ الرَّغائب :*

لیلَة به معنای شب و کلمه (رغائب) جمع (رغیبة) به معنای چیزی است که مورد رغبت

و میل و نیز به معنای عطا و بخشش فراوان است.

در این شب فرشتگان از آسمان به زمین خاکی سرازیر می شوند و پیغامبر نیّت های پاک بندگان خداوند هستند.

*اعمال لَیلَةُ الرَّغائِب : *

۱) غسل

۲) روزه

۳) خواندن ۱۲ رکعت نماز (هر دو رکعت به یک سلام) مابین نماز مغرب و عشا در شب جمعه

در هر رکعت : * سوره حمد+ ۳ بار سوره قدر

+ ۱۲ بار سوره توحید*

پس از اتمام کل نماز ۷۰ مرتبه ذکر : *اَلّلهُم صَلِّ عَلی' مُحَمَد النَّبِیّ الاُمّیِّ وَ عَلی' الِهِ*

سپس در سجده ذکر :

* سُبّوحٌ قدّوس رَبُّ المَلائِکةِ وَ الرّوح*

پس از برداشتن سر از سجده ۷۰ مرتبه ذکر :

*رَبِّ اغفِر وَ ارحَم وَ تَجاوَز عَمّا تَعلَمُ 

اِنَّک اَنتَ العَلِیُّ الاَعظَم*

سپس دوباره در  سجده  ۷۰ مرتبه ذکر :

*سُبّوحٌ قُدّوس رَبُّ المَلائِکةِ وَ الرّوح*

آنگاه حاجت می طلبی که انشالله برآورده بخیر می شود.

رسول اکرم (ص) در فضیلت این نماز 

می فرمایند که : 

کسی که این نماز را به جا آورد :

۱) همه گناهانش آمرزیده می شود.

۲) مونس تنهائی و وحشت قبرش می شود.

۳) در قیامت شفاعت ۷۰۰ نفر را عهده دار باشد.

#لیلةالرغائب

#ماه_رجب

امام#  _زمان 

@Kheymeiamiralmomnin

با همه لحن خوش آواييم 💞در به در كوچه ي تنهاييم 🌹اي دو سه تا كوچه ز ما دورتر💖 نغمه ي تو از همه پرشورتر. 💙  ای نگهت، خاستگه آفتاب🥺 بر من ظلمت زده یک شب بتاب 😔 پرده برانداز، ز چشم ترم 💔 تا بتوانم به رخت بنگرم 🥀اي نفست يار و مددكار ما ♥كي و كجا وعده ي ديدار ما

با همه لحن خوش آواييم 💞در به در كوچه ي تنهاييم 🌹اي دو سه تا كوچه ز ما دورتر💖 نغمه ي تو از همه پرشورتر. 💙  ای نگهت، خاستگه آفتاب🥺 بر من ظلمت زده یک شب بتاب 😔 پرده برانداز، ز چشم ترم 💔 تا بتوانم به رخت بنگرم 🥀اي نفست يار و مددكار ما ♥كي و كجا وعده ي ديدار ما

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

کی هست؟

فرداشب عزیز

خدا خیرت بده

💖🙏🏻🌹

دوستان التماس دعا 😢

الهی حاجتروا بشی عزیز