2777
2789
عنوان

هوو داشتن

486 بازدید | 10 پست

شوهرم تو دعواهامون میگه آره یه زن دیگه دارم دوس داری برو خونه بابات.ولی من بهدخاطر بچه هام و آبروی خودم و زجر نکشیدن خانوادم  واستادم.چند ساله فهمیدم کسی دیگه رو صیغه کرده و خیلی دعوا کردیم.میگه خودت باعث شدی. ولی وقتی آرومه و با هم خوبیم میگه هیچکس دیگه ای نیس.ولی دلم بهم دروغ نمیگه بوده و هست.و اینکه خودم قبول کردم این شرایط رو  و گفتم هستم تا آخرش.ولی واگذار کردم به خدا همه دردامو. با این وجود که قبول کردم ولی این دل لامصبم طاقت نمیاره و همش فکر و خیال میکنم.خیلی هم با خدا حرف میزنم و قسم میخورم فکرشو نکنم ولی باز روز از نو روزی از نو...

بچه ها به غیر از جدایی به نظرتون چیکار کنم که بی خیال بشم و با خودم بگم نه همچین اتفاقی نیوفتاده.من با وجود اینکه میدونستم بچه دومم رو آوردم الانم حیف از بچه هام میاد چون مسئولم در برابرشون  نمیخام بچه هام ضربه بخورن.برام دعا کنین که شوهرم برگرده و اینکه راه حل بدین

هیچی بساز 

https://eitaa.com/vaxanatfal    عوارض واکسن کودکان را میتونید اینجا ببینید 👈مستند امیدورام یروزی همه اگاه بشن  اینا گذاشتم به یادگار  👈۲۱مهر ۱۴۰۴ اگه حرفی راجب واکسن میزنم از خودم نمیگم مستند دیدم 😥کسانیکه براشون عارضه پیش اومده😥 دیدم لطفا جبهه نگیرید من کاره ایی نیستم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم اگه زن داست که اصلا و ابدا نمیگفت نه توی دعوا و بحث فقط 

باور کن دیده حساسی 

نقطه ضعفت رو فهمیده  اینجور میگه 

هیچکسی رو نداره خیالت راحت

لایک نفرمایید دوستان به غیر از استارتر عزیز و کاربر محترمی که ریپلای کردم لااقل بفهمم پستم رو خوانده اید  عزیزان .زندگیِ فعلیِ من و شما در برابر زندگیِ بَعدی،بسیار کوتاه،بسیار فرعی وبسیار ریز و گذراست.همچون جرقه ای است که از آتش اجاقی بپرد و گم شود.برای آنکه در زندگیِ بَعدی تا ابد و برای همیشه در آسایش و شادی باشیم ، کافیست همین یک لحظه ی گذرای عمر این جرقه را خوب بمانیم...

عجیبه ،،،،ب خاطر خانواده ات موندی ،،ولی ب خاطر کی بچه دوم آوردی ؟!! حالا ک گذشت،،ولی بهترین راه حل کار کردنه،،هم سرت گرم میشه هم محتاجش نیستی و هم اینده نگری هست برا آینده نامعلوم و هم اعتماد ب نفس میگیری شاید خودت رو نجات دادی 

‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌
یه چیزی هست ب نام طلاق عاطفی تو خونش باش خرجتو بده مادری کن برا بچه هات اما محبت نکن دوستش نداشته با ...

عزمزمه اگه بهش محبت نکنی عمرا به سمتم بیاد خیلی مغروره.باید نازشو  کشید و اینکه من خیلی مظلومم  و هیچ سیاست ندارم فقط دعام کنینن

نههه😂  منظورم اینه که اسم سوره که طلاقه بده اگه بخونی باعث طلاق نمیشه  بلکه خیلی زندگی ...

از بس گیجم بد خوندم جملتو.الان خوندم و سعی میکنم اگه بتونم و برسم هر روز بخونم.انشالله درست بشه.میشه شما هم برام دعا کنی....