2777
2789
عنوان

خانومای باردار

196 بازدید | 15 پست

سفت شدن شکم و. درد کمر تو هفته 31طبیعیه آیا؟؟؟؟ خیلی میترسم 

دکترمم تا شنبه نیست

خدایا میدونم روزای سخت میگذره، مطمئنم یه نیرویی در من دیدی که اینجور بهم لطف کردی و یه فرشته دیگه گذاشتی تو دلم.. خدایا خودت مواظب پسرام باش

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

استراحت  فقط

چجوری استراحت کنم خواهر؟؟؟ بچه م یه سالشه یکسر باید دنبالش بدوم😑

خدایا میدونم روزای سخت میگذره، مطمئنم یه نیرویی در من دیدی که اینجور بهم لطف کردی و یه فرشته دیگه گذاشتی تو دلم.. خدایا خودت مواظب پسرام باش
منم چندبار اینطوری شدم . ولی خب خیلی استراحتتو بیشتر کن تا بری پیش دکترت

دیشب از ترسم یه دونه شیاف گذاشم 

استراحت کن عزیزم نگران نباش

اینقدر سختی کشیدم تو این هفت ماه که همه ش توهم و. استرس دارم

خانما تو رو خدا به دادم برسید

من شک دارم به بارداریم

دیروز تو گو گل سرچ کردم در مورد تشخیص بارداری خانگی نوشته بود اگه ادراری بریزی تو یه ظرف شیشه ای ۲۴ ساعت بمونه اگه روش یه لایه سفید شد حتما بارداری مال منم همینطور شد

جرئت بی‌بی زدن هم ندارم

من چه خاکی تو سرم بریزم 

خانما تو رو خدا به دادم برسید من شک دارم به بارداریم دیروز تو گو گل سرچ کردم در مورد تشخیص بارداری ...

بی بی بزن

استرس واسه بچه ات خوب نیست بچه اولته

نه گلم 

میگم که  اون یکی یه سالشه

بی بی بزن

اخه میدونی من ۳تا بچه دارم

یه مشکلی دارم که دکتر گفته حاملگی مساوی با مرگته

منم این ماه پریودم خیلی کم بود اصلا بی سابقه بود که کم بشم جلو گیری هم داریم با ک ا ن

این حجم پریود و تست خانگی منو دیوونه کزده

جرئت بی بی زدن هم ندارم

اخه میدونی من ۳تا بچه دارم یه مشکلی دارم که دکتر گفته حاملگی مساوی با مرگته منم این ماه پریودم خیل ...

من اصلا خانگیا رو قبول ندارم به نظرم هر چه سریع تر یه بی بی بزن خیالت راحت بشه ولی به نظر من که نیستی

نبودی از این به بعد هم. قرص بخور. هم کان د که خیالت راحت بشه

من اصلا خانگیا رو قبول ندارم به نظرم هر چه سریع تر یه بی بی بزن خیالت راحت بشه ولی به نظر من که نیست ...

امیدارم عزیزم

فردا میزنم

تو هم مواظب خودت باش منم دعاکن سر زایمانم از مرگ برگشتم

بچه هام بی مادر نشن ومن حامله نباشم