2777
2789

من تو ابتداییش تدریس میکردم سال ۹۱ شهریه ش پنج تومن بود ولی کلا مدرسه بیخودیه

کارشان تفکیک است : زن را از مرد، عقل را از بدن، انسانیت را از جامعه...////////////////////////    آلبر کامو / یادداشت ها:  با مرگش شادی وصف ناپذیری شروع میشد اما عذاب همین است:«آنها بموقع نمی میرند.».  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی قیمتش بالاس ناراضی هم داره یکیشون بچشو میخواست ببره جای دیگه ناراضی بود البته درمورد ابتداییش ش ...

منم میخوام پسرما پیش دبستانیش ثبت نام کنم. از چند نفری خیلی تعریف شنیدم. خیلی سر در گم شدم واقعا

چرا؟ مگه چطور بود؟ 

من الان و شعبه تهران رو نمیدونم چطوریه ولی اونموقع تو شعبه کرجش هم معلم هاش تازه کار و بی تجربه و نابلد بودن هم مواد غذایی که استفاده میکردن درجه چند بود. مثلا فکرکن همشون بچه پولدار، بعد گوشت یخی و برنج هندی و شیر مشمایی بهشون میداد اما پول درجه یک میگرفت.

کلاساش زیاد و چرت و‌پرت و پشت هم بود. مثلا نقاشی و زبان و قصه خوانی و رباتیک همه تو یه روز 

کارشان تفکیک است : زن را از مرد، عقل را از بدن، انسانیت را از جامعه...////////////////////////    آلبر کامو / یادداشت ها:  با مرگش شادی وصف ناپذیری شروع میشد اما عذاب همین است:«آنها بموقع نمی میرند.».  

من الان و شعبه تهران رو نمیدونم چطوریه ولی اونموقع تو شعبه کرجش هم معلم هاش تازه کار و بی تجربه و نا ...

آهان پس شما کرج بودین. من میخوام پیشتازان تهران  ثبت نام کنم. شااااید فرق کنند با هم. تهران مدرسه خوب سراغ ندارید سمت شرق باشه بخصوص منطقه ۴ یا ۸؟

آهان پس شما کرج بودین. من میخوام پیشتازان تهران  ثبت نام کنم. شااااید فرق کنند با هم. تهران مدر ...

نمیدونم ولی کلا سیاست هاشون، سیلابس درسهاشون، حتی تک تک حرفایی که معلم سرکلاس میگه بین همه شعبه هاش مشترکه. اصلا جزوه دارن که نوشته چیکارکنن چی بگن.

من بودم بچمو نمیفرستادم این مدرسه.

حتما الان ۵۰ تومن میگیرن.

نمیدونم ولی کلا سیاست هاشون، سیلابس درسهاشون، حتی تک تک حرفایی که معلم سرکلاس میگه بین همه شعبه هاش ...

قیمت را هنوز نگفتن ولی امسال که داره تموم میشه ۳۵ بوده. شهریه برای تمام پایه ها یکسانه درسته؟ پیش دبستان و کلاس پنجم شهریشون یکی درسته؟

قیمت را هنوز نگفتن ولی امسال که داره تموم میشه ۳۵ بوده. شهریه برای تمام پایه ها یکسانه درسته؟ پیش دب ...

اره اونموقع یکی بود. شاید پونصد بالا پایین تر