2777
2789
عنوان

به پهلو خوابیدن بعد از عمل بینی

| مشاهده متن کامل بحث + 15130 بازدید | 111 پست
نه بهش گفتم بینی آخ شده می‌گفت اوخ و خداروشکر کبودی و ورم خیلی کم بود ترسناک نشد فقط شیر میخواست.

دختر من ده کیلوعه به نظرت بعد یه هفته میتونم خودم بغلش کنم برای شستن پی پیش؟؟

و دوباره مادر شدن زیباترین حس جهانم شد 
و اینکه من به نظرت نمیتونم دخترمو بعد از دوهفته بعل کنم پی پیشو خودم بشورم  دخترم سبک ۱۰ کیلوع ...

من تا حالا بغلش نکردم فقط نشسته تو بغلم بوده و اینکه مواظب دست و پاش باش موقع شیر خوردن به بینیت نخوره و بچت پایین تر از خودت باشه بعد عمل دو تا بالشت زیر سر خودتم باید باشه .

به مامان یا خواهر یا همسرت بگو یا نهایت خودتت با دستمال مرطوب پاک کنن .

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

و اینکه من به نظرت نمیتونم دخترمو بعد از دوهفته بعل کنم پی پیشو خودم بشورم  دخترم سبک ۱۰ کیلوع ...

ملاک وزن معمولا تا ۵کیلو نباید بیشتر بلند کنی مخصوصا اوایل که بینی جای خودشو نگرفته اگه دیدی نوک بینیت حالت نبض میزنم یعنی هشداره نباید بلند کنی خطرناکه

من تا حالا بغلش نکردم فقط نشسته تو بغلم بوده و اینکه مواظب دست و پاش باش موقع شیر خوردن به بینیت نخو ...

میگم نهایت اگه دیدم بعد از یه هفته تنها شدم و دخترم پی پی کرد نشسته تو حموم بشورمش خوبه؟؟

ملاک وزن معمولا تا ۵کیلو نباید بیشتر بلند کنی مخصوصا اوایل که بینی جای خودشو نگرفته اگه دیدی نوک بین ...

خبلیییی استرس دارم 

در حدی که دیشب میخواستم کنسلش کنم😭😭😭

خبلیییی استرس دارم  در حدی که دیشب میخواستم کنسلش کنم😭😭😭

نه عمل راحتیه فقط بعدش کمی مراقبت میخواد به منم خیلی ها میگفتن با بچه کوچک نمیشه سخته ولی شد و خداروشکر به خیر گذشت از شما هم ان شاالله به خیر و خوبی میگذره سختش نگیر.

من دخترمو دادم مامانم ۵ روز اول برد خونه خودشون نگه داشت منم خونه خودم موندم شوهرم پرستارم بود 

سلام خوبین

ازبینی تون راضی؟ چند وقت بعد به کارات رسیدگی کردی کارای خونه؟

چقد سربالاخابیدی؟

واینکه میگن یک کیله بیشترتاچندماه بلدندنکنی

آذین،،هستم،،خدایا خدایی کن رحم کن معجزه کن ، اگرنکنی من نه خدادارم و نه حسین،،،،من امید داشتم ،خدایا،،،،