2777
2789
عنوان

کمک لطفا 💔

66 بازدید | 13 پست

چند روز پیش تو حموم یهو حس کردم یه چیزی افتاد رو سرم 

طوری که از ترس دست گرفتم رو سرم ولی چیزی نبود 

از اون روز یه حال بدی دارم 

مدام سر درد های عجیب و سرگیجه یا مدام خوابم میاد 

گشنه نیستم ولی ضعف دارم بدنم حالت بیماری داره انگار

خوابم تنظیم بود قبلا ولی الان بزور از رخت خواب بیرون میام دست و دلم به هیچکاری نمیره حالت ضعف تهوع سرگیجه داره دیوونم میکنه

دیشبم تو خواب حس کردم کل پلکم رفت تو چشمم رفتم شستم میبینم چیزی نیست خودمم نبودم ولی تا صب درد کشیدم الان به شدت تار میبینم انگار چشمم تا به تا شده یکم رو به بالا 

انگار طلسم شدم 

دارو خوردم آیت الکرسی خوندم چهار قل خوندم صلوات فرستادم ولی انگار نه انگار 

توروخدا کسی میدونه باید چیکار کنم ؟ کلی کار عقب افتاده دارم دیوونه میشم 

اصن ممکنه چشم بره بالاتر؟ 

چیکار کنم؟😭😭😭

برو دکتر آزمایش بده اگه نشد و اعتقاد داری به طلسم یا دور و برت هستن این کار رو میکنن برو پیش دعانویس

عزیزان میشه برای حاجت دلم دعا کنین صلوات بفرستین؟انشاالله خدا حق رو به حق دار برسونه❤️ از اون دعاهایی که از ته دله میخوام. که محتاجم❤️🤣سلامتی سه کس: غلام و مینا و اقدس🤣✨️کآر‌ِمن‌عِشق‌َست‌ُو‌کآر‌ِچشم‌ِتوُخانه‌ِخَرابي‌ست✨️💕صلوات برای امام زمانم💕🌿میشه برای پدرم فاتحه بخونین 🌿            ⭐️بزرگترین توهین به یک انسان انکار رنج اوست⭐️ 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

والا مامانم زنگ زد به یکی  گفت چیزی نیست اصلا  خودمم اعتقاد ندارم خیلی ولی چند روزه انگا ...

بنظرم ناخواسته به کسی اسیب رسوندی و تلافی کردن

حتما برو پیش یه دعا نویس

منم اصلا به دعا و اینا اعتقاد ندارم 

ولی میدونم جن هست و ممکنه بهشون اسیب بزنیم و اونا هم از قدرتشون استفاده کنن

عادت نداری آب داغ یا هر چیزی رو بدون بسم الله بندازی و یا پرت کنی  گاهی ناخواسته آسیب میزنیم و ...

وای همیشه یادم میره بسم الله بگم ولی این مدت اصلا آب جوش به کارم نیومده دست نزدم 

ممکنه بخاطر حموم باشه ...؟؟؟

اینقدر محکم و واقعی خورد تو سرم حس میکنم همش یکی کنارمه یکی پیشمه ؛ هرچی دعا بلد بودم خوندم کلی مسکن خوردم

مرسی حتما الان آب ميزارم خیلی بدن و سر و چشمام درد میکنه 

من از یکی شنیدم که اب جوش ریخوه رود و ندونسته به یکیشون اسیب زده بود 

بعد یهو طرف دیوونه شد و نمیتونست حرف بزنه

اینقدر پیس دعا نویسای مختلف رفت تا اخرش یکی یه تشت اب میاره بعد میگه یه بچه توشو نگاه کنه 

دعا نویسه قسم میده و اینا تا یه جن عکسش میفته تو اب که لچش زخمیه و تو بغلشه

دعا نویسه قسمش میدا بعد حال طرف ک خوب میشه 

میگه یکی اومد زبونمو با یه تار مو بست و یکی زد تو گوشم

دیگه هیچی نفهمیدم

وای همیشه یادم میره بسم الله بگم ولی این مدت اصلا آب جوش به کارم نیومده دست نزدم  ممکنه بخاطر ...

فقط اب جوش نیست 

هرچی که میخوای بندازی بسم الله بگو

کلا سعی کن چیزی رو هم پرت نکنی

انشاءالله هیچی نیست عزیزم زود خوب میشی

بنظرم ناخواسته به کسی اسیب رسوندی و تلافی کردن حتما برو پیش یه دعا نویس منم اصلا به دعا و اینا اعت ...

وای خدا یعنی همینجوری بیخیال نمیشن نمیبخشن؟ دعا و قرآن تاثیر نداره؟ 

وای خدا یعنی همینجوری بیخیال نمیشن نمیبخشن؟ دعا و قرآن تاثیر نداره؟ 

خب اگه همینی باشه که ما فکر کردیم هم اونا همشون مثل هم نیستن که خوب و بد دارن

اصلا تو فکر کن این موضوع نیست اول برو دکتر

اگه خدایی نکرده خوب نشدی برو پیش دعا نویس خوب

من از یکی شنیدم که اب جوش ریخوه رود و ندونسته به یکیشون اسیب زده بود  بعد یهو طرف دیوونه شد و ...

وای تنم یخ کرد 😱😱😐😐 آب بزارم بالا سرم نیاد من الان تنهام سکته میکنم از ترس 😂 

مامانم همیشه میگه آب می‌ریزی بسم الله بگو همش یادم میره

وای تنم یخ کرد 😱😱😐😐 آب بزارم بالا سرم نیاد من الان تنهام سکته میکنم از ترس 😂  مامانم همیش ...

نترس

خدا از همه موجودات بزرگتره عزیزم خدا همراهته

منم هرشب تا ۱۲ و ۱ تنهام

از این ببعدم بسم الله بگو

من اصلا آدم مذهبی نیستما

فقطم به خدا اعتقاد دارم همونم برای هممون کافیه😉