قبلا هرروز تا ساعت ۴ به جز ۱۲ تا ۲ لینک تامیک رو میفرشتادیم توی یه تاپیک
الان دیگه نمیشه؟
چجوری شده؟
لطفا آقایان در تاپیکهای من تشریف نیارن و هیچ پیام و نظری هم ننویسند!🚫 من در تاپیکهام صرفا مخاطبم خانمها هستند✅ حال خیلیهامون روبهراه نیست. باهم مهربونتر باشیم و ناراحتیهامون رو سر همدیگه خالی نکنیم⚘ ( گاهی از نام کاربرها متوجه نمیشم خانم هستن یا آقا. من فکر میکنم خانم هستن!)
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
لطفا آقایان در تاپیکهای من تشریف نیارن و هیچ پیام و نظری هم ننویسند!🚫 من در تاپیکهام صرفا مخاطبم خانمها هستند✅ حال خیلیهامون روبهراه نیست. باهم مهربونتر باشیم و ناراحتیهامون رو سر همدیگه خالی نکنیم⚘ ( گاهی از نام کاربرها متوجه نمیشم خانم هستن یا آقا. من فکر میکنم خانم هستن!)
فقط روزای زوج اونم تاپیکایی که خصوصی هست پاک میکنن نه هر تاپیکی
کاش هر تاپیکی میخواستیم پاک میکردن
خصوصی منظورشون اینه که مثلا درمورد مسائل خانوادگی باشه؟