2777
2789
عنوان

رفلاکس پنهان لطفا کمکم کنید

84 بازدید | 6 پست

پسرم رفلاکس پنهان داره از ۸ صبح کلا دوساعت خوابیده بچم هلاکه خواب ولی نمیتونه بخوابه تا سرپا ام میخابه بغلم میزارم زمین خس خس سینه ش نمیزاره راحت باشه بیدار میشه دکتر فقط مکسوپر ازول نوشته یک ماهشه فقط بچم خیلی اذیت تجربه ای داشتین چیکار کنم زودتر خوب شه😔

شلوارشو تا زیر ناف باشه ... بالای ناف نبر...

بعد شیر حتما آدوقشو بگیر و بیست دقیقه سرش روی شونت باشه .. زودی خسته نشی بگی ولش بسه ...

لایک نکن گلم⛔️❤️🙂ان  شاالله از مطالب‌تاپیک هام استفاده کنیدوبه دردتون بخوره بجاش  صلوات ‌یادت نره ها(⁠◠⁠‿⁠◕⁠)⁩درخواست دوستی هم قبول نمی کنم ....♡وقتی‌ بدنیا‌ اومدی،تو‌ گریه کردی؛بقیه خندیدن!حالا‌ یجوری زندگی‌کن.. که‌ موقع‌ مرگت‌، همه گریه‌ کنن‌ تو بخندی..♡

بعد از زایمان مادر باید مواظب تغذیه اش باشه تا نی نی کولیک نگیره؟ چه چیزهایی رو باید رعایت کرد👇👇💯⛔️

بارداری رو نمیدونم ولی دکتر برای من یه لیست نوشت که بعد از دنیا اومدنش چیا نخورم تا کولیک نگیره ،

ازجمله حبوبات،سبزی،پیاز،بادمجون،سویا،دوغ. قورمه سبزی

نفخ حبوبات رو بگیرم.. مثلا لوبیا و عدس و نخود .. حتما دوروز خیس کن آبشو هی خالی کن حتی شده پوستش جداکن... بعد استفاده کن 

ادویه جات ممنوع

قهوه ممنوع

نوشابه ممنوع

سبزی ممنوع

سرکه،اابغوره،ابلیمو ممنوع

ترشی ممنوع

لبنیات هم بستگی داره بچت بهش واکنش نشون بده یا نه

برای رفلکسم دکتر گفت پستونک ندی بهش و آروقشو بگیری قشنگ  و بیست دقیقه سر بچه لب دوش مادر باشه ...

من فقط اینارو میدونستم امیدوارم به کارتون بیاد

لایک نکن گلم⛔️❤️🙂ان  شاالله از مطالب‌تاپیک هام استفاده کنیدوبه دردتون بخوره بجاش  صلوات ‌یادت نره ها(⁠◠⁠‿⁠◕⁠)⁩درخواست دوستی هم قبول نمی کنم ....♡وقتی‌ بدنیا‌ اومدی،تو‌ گریه کردی؛بقیه خندیدن!حالا‌ یجوری زندگی‌کن.. که‌ موقع‌ مرگت‌، همه گریه‌ کنن‌ تو بخندی..♡

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اینم خوبه بخوری... اگه دکترت گفت شیر نخوری 

من و پسرم هم درگیر همین رفلاکس لعنتی هستیم.

داروش رو بده 

فکر نمی‌کنم به جز بی خوابی فعلا اذیتی داشته باشه.

من این کار ها رو کردم تا هفته پیش که سه ماهگی ش بود کنترل شد 

به صورت شیب دار بهش شیر بده اصلا خوابیده شیر نده بهش .

بعد از هر بار شیر دهی اگه تو بغل ت خوابیده بود شیب ش رو بیشتر کن و حداقل یک ربع اینجور نگه دار تا کمی از محتویات  معده ش بره به سمت روده و معده زیادی پر نشه که رفلاکس کنه .

اگر هم بیدار بود که راحت اروغ ش رو بگیر 

بعد از خواب شبانه ش خوب سیرش کن  بیست دقیقه تا نیم ساعت رو دوشت نگه ش دار و آروغ ش رو بگیر. 

چون خوابش عمیقه بیدار نمیشه. بعد از نیم ساعت بخوابونش رو جای خوابش.

جای خوابش حتما شیب داشته باشه

خودتون خیلی سخت باید رژیم داشته باشید.

من فقط برنج و مرغ و گوشت گوسفند(فقط نمک بدون هیچ ادویه یا پیاز و...) و عسل و سنگک میخورم.

هرچقدر رفلاکس ش زیاد تکرار بشه به مرور مری آسیب میبینه و مثل دغدغه ی وحشتناک  امروز من ممکنه شیر رو تو بیداری نخوره 

(راستی  روزی بیست سی سی شیر خودت رو بدوش بریز تو شیشه  بهش بده که بلد باشه شیشه بگیره برای روز مبادا )من این کار رو زود ترک کردم و مثل چی پشیمونم که چرا ادامه ندادم .