2777
2789
عنوان

میکرو بلدینگ یا فیبروز؟

3686 بازدید | 17 پست

سلام دوستان

برای من که ۲۱ سالمه ک مجردم بنظرتون فیبروز ابرو خوبه یا میکروبلدینگ؟

چن سال پیش یبار فیبروز کردم ولی ارایشگرم بد بود راضی نبودم از کارش دیگه نرفتم برای ترمیم.

تجربه ای دارین شما؟از‌کدوم راضی بودین؟

تعداد رای : 2
نظرسنجی
الزامی
1
50%
الزامی
1
50%

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه ترکیب بشن عالی میشه..خیلی شبیه ب همن ولی اگه من باشم فیبرز رو ترجیح میدم

وزن اولیه:۷۰ وزن هدف:۶۰  وزن فعلی: ۶۴ ددلاین: عید ۱۴۰۲شروع رژیم:۲۳دی۱۴۰۱    توی کتاب پلنگ های کافکا نوشته بود: "از خودم شرمنده شدم وقتی فهمیدم زندگی یک جشن بالماسکه بود در حالی که من با چهره واقعی ام در آن حاضر بودم..."

سلام عزیزم فیبروز زیرشاخه میکروبیلدینگه...

درآسانی ها خدا را یادکنید♡تادر سختی ها صدایتان برایش آشناباشد😇  خدایاهم دراین دنیا هم دراون دنیا خوشبخت وعاقبت بخیرمون کُن💫🕊                                              ♡ اگه امضاموخوندی از خدا برات خوشبختی وعاقبت بخیری،جیب پرازپول،سلامتی و دلی خوش آرزومندم♡
منم دوس دارم انجام بدم اما میترسم سنمو بالا نشون بده 

من اولین بار ۱۹ سالگی‌فیبروز کردم ابروهای خودم خیای کمرنگ و کم بود همه میگفتن خوبه ولی اصلا مدلشو دوس نداشتم اونجوری که میخاستم نشد راضی نبودم اما اصلا سنو بالا نشون نمیده ب نظرم

سلام من نانو بروز انجام دادم فروردین ۹۹ تازه الان یکی دوتا از خط های تاج ابدوم محو شده

سالن مریم اقبالی تو سعادت آباد رفتم

خوارم رفت سالن سمانه نمیدونم چی چی ک خیلی خیلی معروفه امسال رفت

ولی خداوکیلی برای من خیلی بهتر شده

صبر میکنم پاک بشه کامل دوباره میزنم 

چون فک نکنم تتو رو تتو جالب بشه

من چندسال پیش میکروپیگمنتیشن کردم ولی راضی نبودم

هفتادیم...تا وقتی مخاطبم نیستی ریپ نزن دوست عزیز/  خواستند ما را دفن کنند، دریغ از این که ما بذر بودیم/خودت باش...کسی هم خوشش نیامد؛ نیامد...اینجا کارخانه مجسمه سازی نیست/ به خودت کمی اهمیت بده! وگرنه لابه‌لای زندگی از بین می‌روی و هیچکس هم نمی‌فهمد...
سلام من نانو بروز انجام دادم فروردین ۹۹ تازه الان یکی دوتا از خط های تاج ابدوم محو شده سالن مریم اق ...

میگن دردش از فیبروز کمتره اره؟اخه من سر فیبروز خیلی بیحس نشدم.ماندگاریشم خوب بود با اینک اصلا ترمیم نرفتم