2777
2789
عنوان

خاص ترین اخلاقتون و بگید

| مشاهده متن کامل بحث + 428 بازدید | 45 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به طرز عجیبی قاشق چنگالی حرف میزنم

گاهی خودم از این همه رسمیت حالم بهم میخوره

تمام جمله هام از اول صبح سرکار:

سلام و عرض ادب، سرکار خانم حالتون چطوره؟

جناب فرهادی چی فرمودید؟

سپاسگزارم ، خیلی خرسند شدم از دیدارتون

بنده رو ببخشید ، عذر خواهی میکنم باب میلم نیست

میبخشید مصدع اوقات شدم

لطف شما مستدام

بخدا قسم بعضی وقتها مدیرهای ارشد اداره جمله کم میارن😁😁😁یبار یکیشون اومد تو اتاق من، گفت صبحتون زیبا سرکار خانم تشریف آوردم خدمتتون عرض کنم....

خودش به خودش میگفت تشریف آوردم😳😳😳😳

گاهی سکوت شرافتی دارد که گفتن ندارد....سکوت کن.........فرقی نمیکند که از روی رضایت باشد یا دلخوری..........این مردم از سکوت کمتر داستان میسازند  
بنازمت  بنده برگزیده خدایی  احتمالا زبون باز و خوش خنده ای؟و بارامش میحرفی

منم تو همین طورم. حتی اگه مقصر باشم بازم طرف و قانع میکنم که نه من کاری نکردم.

ولی نه زبون بازم نه خوش خنده😶

یا فاطمه زهرا#
مگه چه شکلی هستی

متوجه منظورتون نشدم 

اما یه نفر گفت شبیه دختره هست تو سریال ونزدی 

شبیه اونم اخلاقم هم یه جوری شبیه اونه اما از ترس اینکه هی دوست هام بگن بهشون نگفتم 

D:
متوجه نشدم.یعنی خوبه؟

بله. 

متاسفانه گاهی نا امید هم میشی از اینکه مردم توان و ظرفیت رسیدن به سطح شعورتو ندارن تو محیط کار

نوابغ معمولا افسرده میشن، آدمایی که هوش اخلاقی و معنویشون بالاست هم همچنین. 

هر خانوم کاربر سایت باید بدونه:۱- اگه متحمل خشونت خانگی،افسردگی شدید و... بود  شماره ی 1480 مشاوره روانشناسی محرمانه« رایگان» میدن پشت خط تلفن. یا اینکه در مراکز دولتی یا مرکز بهداشت بخش زنان که برید مشاوره روانشناسی کاملا امن و محرمانه هست که هزینش ناچیزه درحد ده پونزده تومن حتی رایگانم میدن گاهی 2-اینجا افرادی هستن که ممکنه شمارو مسخره کنن و... شما برید علت روانشناختی مسخره کردن + اختلال شخصیت نارسیس+خشم جابه جا شونده رو گوگل کنید، میبینید که اونها آسیب دیدن و دست کمی از یه جانی روانی چاقو به دست دائم درحال حمله به دیگران ندارن. قبلا میگفتم به اینها اهمیت ندید اما الان میگم، خواهرانه حقیقت تلخ و علت بروز رفتارشونو بگید تا برا درمان اقدام کنن و هم خودشون راحت شن از عذابی که میکشن، هم دیگران در آسایش باشن. ممنون🌹🙏🏼
 منم تو همین طورم. حتی اگه مقصر باشم بازم طرف و قانع میکنم که نه من کاری نکردم. ولی نه زبون با ...

تروروخدا بگو رازت چیه؟😂😂

خب دایره لغاتت زیاده دیگه نه؟؟وگرنه با مظلومیت و سکوت که نمیشه کسی رو قانع کرد 

يعني چی؟ 

یعنی دید جنسیتی در زندگی شخصی زندگی متاهلی و کاری ام ندارم

انسانها رو با شخصیت و رفتار و منش و مهارت دسته بندی میکنم 

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم

اون دوستانی که میگن اخلاقته؟ یعنی چی کلا مدلم اینه؟ بعضی موقع ها چشمام حرف میزنم من سکوت میکنم البته خودم تازه فهمیدم 🤣🤣🤣😂

یه مدت پیش تو سالن مطالعه یه نفر غربیه بهم گفت میتونم چیزی بهتون بگم، گفتم بگو 

گفت خیلی شبیه شخصیت اصلی سریال ونزدی هستی 

البته من ندیدم اما عکسش رو زدم 

دیدم راست میگه شبیه هم هستیم، بیشتر خود کاراکتر تا بازیگره

اینم عکسی که نشونم داد دختره🤣

D:

در مورد جدی بودنم هم یه نفر از بچه ها استعفا داده بود از شغلش گفت امروز میرم کلید ها رو پس برم اینا 

منم گفتم قبل رفتن از روشون بزن استفاده کنیم 

همه گفتن نه ز‌شته 

گفتم بابا شوخی کردم😬

D: