2777
2789
عنوان

اییی خدا از دست حرف خانواده شوهر

602 بازدید | 21 پست

دوستان من کارت دعوت تولد نامزدمو نوشتم فرستادم اول مال  خواهرشوهر اینا رو فرستادم بعد افتخاری نوشتم  واقعا تولد من برا نامزدم میگیرم چ ربطی ب بقیه داره برا خرج اضافی واقعا راضی نیسم همین ک بیان کلیه حالا خواهر شوهرم زنگ زده ب نامزدم این همه خرج میکنی و فلان انقد پول داری ک برا شکم ملت مفت کار کنی خدایی ی قرون هم نامزدم نداده همشو خودم خرج میکنم حالا نمیدونم ب خواهرشوهر زنگ بزنم یا ن موندم بگم اصلا چ ربطی ب اون داره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه بابا حالتو با رفتاراش خراب نکنیا انرژی منفی ان حواست به برنامتون باشه تا خوب برگزار بشه

دقیقا ...نه از خانواده شوهر پیش شوهر بد گفت نه کار دیگه ای ...باید کار خود را انجام داد...

بگو‌عزیزم نترس ،،شکم ملتو‌خودم‌دارم‌سیر میکنم ،،توهم‌غذاتو‌تا ته بخور 

زنهای موذی ما اصلا بحث کلامی نمیکنند ...تلافی هم نمیکنند ...ولی پای عمل باشه دست شیطان را از پشت میبندند ....که حرص همه در میاد...کار خودش را انجام میده

همه جا تو هرشرایطی باید این نیش خودشون رو بزنن 

اخه بقران شاید با هم برا رزرو تالار اینا رفته باشیم ولی همه‌چیز از کارت بابامه اخه واقعیتش نامزدم هم اونقد زیاد وضع مالی خوب نیس اون تدارکات رو ببینه