2777
2789
عنوان

عطر شناسا

107 بازدید | 10 پست

هدیه میخوام بدم به یه آقا حساس سخت پسند اسم عطر خودش میزنه ورسوز هس گفتم حدود رایحه رو بدونید. کدوم این ها بهتره اصلا خوش بو ان؟ من سر در نمیارم 

قنادتونم 🧑‍🍳🎂🍪🥮

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره عزیزم

عزیزم بزار چندتا راهنمایی کنم که هزینه هاشون به نسبت ورساچه ارزونتر و از نظر رایحه هم تکه بوش

خود ورساچه از برندای معروف و محبوبه 

اگه همسرت بوی خنک ترش و تلخ رو دوست داره ادو تویلت سووژ دیور خیلی عالیه چون ورساچه رو الان گذاشتی من عطرای دیگه که محبوبن رو هم برات پیشنهاد میدم

دیگه چی...

ادکلن اوونتوس کرید رو که دیگه نگم چه رایحه ای داره واقعا پیشنهادش میکنم چون همه عاشقشن هرچی تعریف کنم ازش کم گفتم

دیور ساواج هم میتونه گزینه خیلی خوبه باشه برا همسرت این عطر برای سخت پسنداس جزو بهترین ادکلن های فرانسویه