2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه فقط لک باشه با لایه بردار هم میره  من پیلینگ اردینری میزنم داره جاشون میره

چنتا دکتر رفتم کرم و لایه بردار  میدن ولی خوب نمیشه یه دکتر رفتم گفت باید بیای لیزر آخه من شنیدم برای جای جوش که چاله شده باشه لیزر می‌نويسن،راستش یکم از لیزر میترسم

هر وقت میرم دکتر قرص کرم لایه بردار و آبرسان ضد جوش هزارتا کرم مینویسه ولی هیچ فایده ای ندارن

اینا که دکترمینویسه نه تو یه دوره پک ضدلک mndبخر انجوری که میگن استفاده کن سری دوم و سوم خودت میخری تاکامل بره خیلی خوب 

بگذارید باران ببارد ما چتـرمان خداست💜☔
چنتا دکتر رفتم کرم و لایه بردار  میدن ولی خوب نمیشه یه دکتر رفتم گفت باید بیای لیزر آخه من شنید ...

بله چاله فقط با لیزر میره 

ولی اگه فقط لک باشه با لایه بردار و روتین هم میره

ولی برای گودی های جوش زود جواب میگیرید با لیزر من واسه اسکار رفتم راضیم 

عزیز چه نوع لیزری انجام دادید؟اسم لیزر تون چی بود؟

من ۵ جلسه لیزر فوتونا و ۳ بار مزونیدلینگ انجام دادن  ۲۰ درصد اثر داشتن. ممنون میشم راهنماییم کنی به خاطر جای جوشام خیلی افسرده شدم.

عزیز چه نوع لیزری انجام دادید؟اسم لیزر تون چی بود؟ من ۵ جلسه لیزر فوتونا و ۳ بار مزونیدلینگ انجام د ...

من لیزری که انجام دادم والا اسمش یادم نیست ولی گفتم برای جای اسکار میخوام 

و یه مورد دیگه اینکه شما فک کنم رفتید کیلینک زیبایی واسه لیزر ؟ من رفتم کیلینک زخم 

عزیز چه نوع لیزری انجام دادید؟اسم لیزر تون چی بود؟ من ۵ جلسه لیزر فوتونا و ۳ بار مزونیدلینگ انجام د ...

راسیاتش من اول اولش واسه لیزر جای بخیه رفته بودم بعد که برای جای بخیه جواب گرفتم به پیشنهاد خود دکتر واسه جای اسکار ها لیزر انجام دادم 

راسیاتش من اول اولش واسه لیزر جای بخیه رفته بودم بعد که برای جای بخیه جواب گرفتم به پیشنهاد خود دکتر ...

مون گلم که پاسخ دادید💕 یعنی برم کلینیکی که برای حوادث پوستی هست؟ اره من رفتم کلینیک زیبایی فقط آدم میبرن و میارن که پول اضافی بگیرن دیگه واقعا از پس هزینه هاش بر نمی اومدم  کاش هر صنفی تو کارشون وجدان داشتن 😔