2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من دوساله 

دلیلشم دخالتاشون بود 

که هنوزم هست ولی همینکه نمیبینمشون راحتم 

شهر دوریم سالی یبار میریم عیدا شوهرم میره سمت خودش منم سمت خودم بچه ها هم یبار پیش من یبار پیش اون 

ولی تصمیم دارم روز پدر زنگ بزنم پدرشوهرم ، با اینکه بیشتر تقصیرا از شوهرم و اوناس ولی من نمیخوام ازم برنجه پدرشوهرم 

(مادرشوهرم فوت شده) 

هر چه دادم به او حلالش باد، غیر از آن دل که به او مفت بخشیدم 💔 ۱۳۸۵/۰۷/۰۱ من فقط ۱۹ سالم بود،یه نوزده ساله ی دهه شصتی پرت🥺😔
من دوساله  دلیلشم دخالتاشون بود  که هنوزم هست ولی همینکه نمیبینمشون راحتم  شهر دور ...

دقیقا شرایط منو داری کاملا

با این تفاوت که من پدرشوهرم فوت شده 

اگه زنگ بزنی فکر میکنی خوشحال بشه؟

یا خونشون اگه بری فکرمیکنی برخوردشون چطوره؟

5تاخواهرشوهردارم با4تاش خوبیم این دومیه کلااخلاق حسودبدی داره ازشانسم فقطم این توشهرماس منم باهاش قط ...

منم یه خواهرشوهر بدجنس دارم

بقیه خوب بودن ولی انقد این خواهره سلطه‌ داره توی خانواده بشدت روی بقیشون تاثیرگذار بود و روابط رو متلاشی کرد پای منم از خونشون برید

دقیقا شرایط منو داری کاملا با این تفاوت که من پدرشوهرم فوت شده  اگه زنگ بزنی فکر میکنی خوشحال ...

پدرشوهر من دهن بینه ولی بدخواهم نبوده هیچوقت، من واقعا نمیخوام اون از من ناراحت باشه 

دختراش برام مهم نیستن 

بله خوشحال میشه اگه زنگ بزنم البته من جلو شوهرم زنگ نمیزنم لو هم نمیدم زنگ زدم 

هر چه دادم به او حلالش باد، غیر از آن دل که به او مفت بخشیدم 💔 ۱۳۸۵/۰۷/۰۱ من فقط ۱۹ سالم بود،یه نوزده ساله ی دهه شصتی پرت🥺😔