2777
2789
عنوان

همونم ک گفته بودم از پیامای خواهر شوهرم...

| مشاهده متن کامل بحث + 1776 بازدید | 47 پست
یعنی چیکار کنم دقیقا  متوجه نشدم خیلی از حرفات عزیز

یعنی اگه دیدی دنبالت نمیاد 

بکشش دادگاه 

تقاضای نفقه کن فلا بگو منو از خونه بیرونم کرده و دنبالم نمیاد منم باردارم بیاد تکلیفمو روشن کنه

البته قبلش با مشاوره و وکیل مشورت کن

میرَقصانَم زِندِگی را به سازِ آرِزوهایَم .

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پس واقعا من چکار کنم  برم شکایت کنم؟؟؟ چی بگم؟ واقعا چ کنم

اگه فکر میکنی میتونی باهاشزندگی کنی یکی رو واسطه کن پادرمیونی کنه رابطتون خوب بشه و برگردی زندگی بچه بازی ک نیست ک فکر هم نکن از این بهتر برات پیدا میشه اینا رو دوستانه گفتم ما فقط نظر میدیم خودت اختیار زندگیتو داری

۶ روز که چیزی نیست من ۹ دی از خونم اومدم بیرون یعنی پدرشوهرم گفت نمیخوایمت هنوزم بلاتکلیفم شوهرم ...

بلاتکلیفی نداره... تمومش کن رابطه سمی رو

توجه توجه ۱۲ شب به بعد از من نظر نخواید.  در طول روز خوبم. اگه تو سایت باشم با حوصله به تاپیکا جواب میدم    ... شبا تمایل شدید به انتقادهای تند و صریح دارم    
الان تو قهر رفتی خونه بابات ؟؟؟؟  شوهرت کتک زد بیرونت کرده؟

بخاطر قهر نبود 

بیشتر دلتنگی واسه پدر و مادرم

چون خیلی کم منو میاره پیش شون

حالا اومدم اصلا ن خبری گرفته و ن حتی اومده دنبالم

عزیزم خودت الکی برا خودت مشکل درست میکنی خواهرشوهرت تو پیاماش چیز بدی ننوشته بود شماهم نمیدونی داشتن راجع به چی حرف میزدن.شاید گفته به شرایط بارداریش عادت میکنه شاید گفته بچه بیاد به دوری از خانواده ش عادت میکنه شاید اصلا راجع به کسی دیگه بوده قرار بوده به یه جیزی لادت بکنه.عجب آدمی هطتین.زندگی رو به کام خودتون و اطرافیانتون الکی تلخ میکتید

ما زنیم،از ما قوی تر فقط خداست.
اگه فکر میکنی میتونی باهاشزندگی کنی یکی رو واسطه کن پادرمیونی کنه رابطتون خوب بشه و برگردی زندگی بچه ...

خودم پیام دادم و حالشو پرسیدم جواب نمیده 

گفتم بریم سونوگرافی نی نی مون چهارشنبه اس 

ولی نیومده دنبالم 

جوابی هم نداده اصلا 

فقط داداشش زنگ زد ک اونم انگار بی فایده بوده همه چی

سریع بفکرشکایت و...نباشید شوهرم نزدیک ۶ ماه گذاشت خونه پدرم وکلی حرف وحدیث دفعه سومم بود بازم پشیمون برگشت دنبالم غصه خوردم گریه کردم اونم ب خوشیش رسید دوراشو زد برگشت پیش خودم الان چاره چیه بهتره صبور باشی اگر زندگیتو دوس داری کلی از حرفارو بیخیال بشی باشوهرت سراینکه خواهرش پرش میکنه یاچیزی یادش میده دعوا نکنی چون مقصرشوهرت نیست ب مرور ازاطرافیان زده میشه ومیاد سمتت حالاهم ک کوچولو داری سعی کن مثبت فک کنی