2777
2789

بگید که بقیه بدونن شاید ندونسته دارن میگن و نمیدونن حرف خوبی نیست.

مثلا من بهم میگن قیافت به سنت نمیخوره و واقعا سر این موضوع اذیت میشم و دلم نمیخواد کسی سنم رو بپرسه.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فقط از حرف هایی که شوهرم میزنه خیای ناراحت میشم چون هیچ منطقی پشتش نیست 

کاربر قدیمی هستم از سال ۹۷😪تو ی تاپیک هایی که سوالات پیش پا افتاده میپرسن یا نشون میده طرف دانش آموزه اگه برم هم بدون هیچ نظر و لایکی ترکش میکنم ❌از روانشناسی و سوالات حقوقی سر در میارم سوالی بود بپرسید 🙏🏽مطمینم روزی استخدام رسمی میشم و بعنوان معلم رسمی مشغول به کار خواهم شد 😍رک و راست نظر میدم اعصابم ندارم 😄

من دلم نمیخواد کسی درباره چهره و قدم نظر بده

چه زشت باشم چ خوشگل خودم تو آینه میبینم چیم

(البته کسی در این باره نظز نداده ها ینی بیخود میکنه نظر بده ولی چون چند باری خواهرم‌ گفته واقعا ناراحت میشم😕

من وقتی یکاری انجام میدم دارم برا طرف تعریف میکنم هنوز حرفم تموم نشده میگه وااااای نباید اینو میگفتی نباید اینکارو میکردی نباید فلان جا میرفتی دوس دارم جر وا جرشون کنم😑 بابا مگه ازت پرسیدم چیکار باید بکنم !یا کجا برم یا چی بگم !

دیروز مغازه دار یه حرفایی بهم زد که از دیشب قلبم خیلی شکسته هرچی میخوام بهش فکرنکنم نمشه، جلو تمام خریدارها و فروشنده ها گفت نذار از حد خودم بگذرم گمشو بیرون،، و تااخر هفته باقیمانده حسابتون صفر نکردین جوردیگه برخوردمیکنم. ایقد گفت که از خجالت نمیدونستم جلوفروشنده ها چی بگم😔

کاربرسال97هستم   🙏🏻 ⸤ صبر ڪن ڪه وعده‌ے خداوند حق اسٺ..🤍🌱⸣️مرتب نماز شب میخونم دوست داشتین اسمتون بگید دعاتون کنم🙏🏻 شماهم همسر من رو دعاکنین بیماره🙏🏻🙏🏻

از اصطلاح خوش به حالت متنفرم 

از اینکه با دیدن موفقیت آدم اه حسرت میکشن و میگن ما امکانات نداشتیم 

در حالیکه من خودم با چنگ‌و دندون و زحمت خودمو ثابت کردم

من تپل ترم نسبت به بقیه .. البته رژیم گرفتم اما بازم استخوان بندیم درشت تره 

گاهی سر سفره بهم تیکه میندازن با وجود اینکه کم میخورم ولی خب روم مونده 

یا گاهی میگن تو با این هیکلت بچت چرا مثل موشه خیلی دل شکسته میشم