2777
2789
عنوان

پیام های خیانت شوهرمو خوندم 😭

| مشاهده متن کامل بحث + 4625 بازدید | 125 پست

عزیزم تو سفر کربلا رو برو  ، اگه آدم کثیفی باشه تو خونه نه بیرون کسافت کاری میکنه حیف نیست به خاطر یه آدم بی لیاقت سفر به این باارزشی رو ازدست بدی  ، ببین برو کربلا و بیا بعد واسه زندگیت تصمیم بگیر برو اونجا دعاکن پیش امام حسین جان بگو شوهرمو هدایت کن  ، امام حسین کشتی نجاته کمکت میکنه مطمئن باش

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اشتباه کردی از پیامات مشخصه نمیخوای جدا بشی و میخوای بمونی چون بهونه های الکی میاری فقط بهش گفتی و ...

نه من می خوام جدا بشم فقط استرس گرفتتم 

اگه نمی خواستم میموندم اینجا بیاد ماست مالی کنه 

الانم می تونم طلاق بگیرم چه فرق می کنه اسکرین شات دارم

عزیزم اسکرین شات بدرد نمیخوره

چون میگن ممکنه فتوشاپ کرده باشی

باید از صفحه موبایل فیلم میگرفتی 

جوری فیلم میگرفتی ک شماره طرف مقابل هم مشخص باشه

کربلا رفتن قسمت هر کسی نمیشه 

این لیاقتا از خودت دریغ نکن 

برووو بعد بیا تصمیم بگیر 

https://eitaa.com/vaxanatfal    عوارض واکسن کودکان را میتونید اینجا ببینید 👈مستند امیدورام یروزی همه اگاه بشن  اینا گذاشتم به یادگار  👈۲۱مهر ۱۴۰۴ اگه حرفی راجب واکسن میزنم از خودم نمیگم مستند دیدم 😥کسانیکه براشون عارضه پیش اومده😥 دیدم لطفا جبهه نگیرید من کاره ایی نیستم 

نه من می خوام جدا بشم فقط استرس گرفتتم  اگه نمی خواستم میموندم اینجا بیاد ماست مالی کنه&nbs ...

خب عزیزم من واقعا درکت میکنم استرس داره و هزار جور فکر هست

ولی برای طلاق باید یه مدرک محکمه پسند داشته باشی نباید میگفتی بهش

ولی الان گفتی الان باید یه فکر بهتر کنی و عجولانه برخورد نکنی

سفر کربلات رو برو و از خود امام حسین کمک بخواه که بهترین را را جلوی پات بزاره

تا خدا هست کسی تنها نیست... من اگر گم شده‌ام تو اگر خسته شدی... درپس پرده‌ی اشک من و تو... مأمن گرم خداست... او همین جاست... کنار من و تو  
دیگه چی کار کنم 

من نمیتونم برای شما نسخه بپیچم چون دارم ی طرف قضیه رو میبینم.بشین فکر کن چرا بهت خیانت کرده!ایا براش سنگ تموم گذاشتی و خیانت کرد؟

یا اینک بهش بی توجه و سرد بودی.

بعدش شما ی دختر دارید تو این اوضاع کشور میتونی از بس زندگی بربیاید؟

بشین دو دوتا چهار تا کن .از بین بد و بدتر  بد انتخاب کن.

عزیزم تو سفر کربلا رو برو  ، اگه آدم کثیفی باشه تو خونه نه بیرون کسافت کاری میکنه حیف نیست به خ ...

یا خدا اصلا به خاطر همین زندگیم داشتم میرفتم کربلا می خواستم به امام حسین بگم دستشو برام رو کن نگو نرفته رو کرد 

حالم خیلی بده 

یعنی زورم میرسه خیلی پر رویه 

از این کارا نکن ...مدرک هم نداشته باشی با قانون جلو برو ...کربلا روبرو ...از امام حسین بخواه کمکت کنه ..اگر بیگناهه بیگناهیش مشخص شه اگر گناهکار به سزاش برسه ...دلت اروم بشود..خود خدا بخواهد کارا برات جور کنه آبرو برای شوهر خیانتکار نمیگذاره ...ولی اصلا عجله نکن ...خیلی ها الکیشک کردند با پیامهای ساختگی بقیه.....یا خود شوهرشان واسه امتحان یا سوپرایز...مثل بابای من همکار خانمش امد دیدن مادرم .از راه دور امد یک کاسه ماست کیسه ای اورد که فلانی شوهرتان از اینا دوست داره .....مادرم حالی شد نگو ...بابام گفت اگر قراره زن بگیره این زنه خیلی زشته خوشگلش میگیرم خیالت راحت ....در حقیقت بابام عاشق شکم بود و خوراکی .....نه زن