2777
2789
عنوان

پیام های خیانت شوهرمو خوندم 😭

| مشاهده متن کامل بحث + 4625 بازدید | 125 پست
خب الانم مچشو گرفته چیزی که باید میفهمید رو فهمیده کسی بخواد طلاق بگیره با همین چت هم میگیره چون مت ...

اینجوری ابروشم می‌رفت تا آخر عمرش جرات نمی‌کرد خیانت کنه . مگه اینکه اسب طلاق نخاد 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

٨ میلیون مهمتره یا زندگیت؟ باید وانمود میکردی رفتی. بعد با مامور مجشونو میگرفتی. بعدم طلاق و اجرا گذ ...

مهم اینه توکل به خدا کنه .مرد که خیانت کنه خیانت میکنه .ان خود ش میتوانه مهریه اش بعدا بزاره اجرا ....تا شوهرش به گوه خوری بیفته...

بهش بگو داری میری مسافرت 

ولی تعقیبش کن و سر بزنگاه زنگ بزن پدر و مادرش که مثلا ی کاری هست ضروری برن خونت .اونا همچین صحنه ای ببینن ب عنوان بزرگتر بهتره دخالت کنن و حساب کار شوهرت دستش بیاد اونجوری خودت هم دخالت نکردی و نمیدونه که تو فرستادیشون و فکر میکنه مسوفرتی

اینجوری ابروشم می‌رفت تا آخر عمرش جرات نمی‌کرد خیانت کنه . مگه اینکه اسب طلاق نخاد 

به خدااا بی فایده س 

حرفه ای تر میشن اینجور مردا 

اسی ته دلش میدونه دیگه شوهرش دنبال رابطه رفته

حالا دیگه تصمیم با خودشه 

نه نمی دونست یه خطش تو ایتای من وصل بود یعنی خطه دست من بود خطو گرفت ایتا موند البته الان قطعش کرد

اشتباه کردی

از پیامات مشخصه نمیخوای جدا بشی و میخوای بمونی چون بهونه های الکی میاری

فقط بهش گفتی و روش حالا تو روی تو باز تر میشه

متاسفانه از بین بد و بدتر ، بدتر رو انتخاب کردی

حداقل میتونسی بهش گوش مالی حسابی بدی

تا خدا هست کسی تنها نیست... من اگر گم شده‌ام تو اگر خسته شدی... درپس پرده‌ی اشک من و تو... مأمن گرم خداست... او همین جاست... کنار من و تو