الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
این قدر نگوییم باید به عقاید هم احترام بگذاریم آنچه قابل احترام است حقایق است نه عقاید...!! هیچ عقیده ای محترم ومقدس نیست زیرا میتواند ریشه در جهل وخرافه ودروغ داشته باشد...میتواند گفتمانی از داعش یا شری سازمان یافته باشد...احترام به بسیاری از عقاید میتواند توهین آشکار به شعور خودمان باشد...!
ای بابا....من ک ب شوهرم گفتم هروقت از زندگیم خیلی راضی بودم مهریه ام رو بهت میبخشم...هرچند وقت ی بار ...
همچنین شما عزیزدلم❤️
هیچی بهتر از آرامش نیست
واقعا مهریه ای که سرش اینهمه بین من وشوهرم جنگ به پا بشه به چه دردم میخوره
جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏
من خیلی خوشبختم از وقتی که یاد گرفتم هر چیزی در درونم هست را نشان دهم. من تمام احساساتم را دوست دارم و اطرافیانم را نسبت به آنهاآگاه میکنم.احساسات عزیزم بازی قایم باشک ما تمام شد.ترس عزیزم مرسی که مرا یاری میکنی خشم مهربانم مرسی که هستی ناراحتی عزیزم چه خوب که هستی دل شکستگی باشکوهم چه خوب که منفی های زندگیم را بهم نشان میدهی. شادی ' خوشحالی `دل خوشی `نفرت `و........
نمیدونم چی بهشون میرسه؟انسان نیستن؟پذر شوهر من خیلی هم مذهبیه...نماز شبش ترکنمیشه
پدرشوهرمنم خیلییی به نماز اعتقاد داره خیرسرش
ولی پول دوسته خودخواهه سنگدله بد زبونه
انقدر با زبونش منو سوزونده
منم مثل شما پدر ندارم
بارها بخاطر کارها ورفتارهاش برای نبود پدرم گریه کردم
واگذارشون به همون خدایی که واسش نماز میخونن
جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏
منظورم اینه الان مثلا مهریتونو بخاید چجوری میتونه بده
مهریمو که همون اول داد
این مدل مهریه ها همون زمان پرداخت میشه
الان مثلا پونزده ساله ازدواج کردیم
همون سال اول هزینه درمان رو از طریق محک پرداخت کردیم
هزینه کودکان بی سرپرست هم خودمون گشتیم پیدا کردیم کسایی که مثلا پدر نداشتن و مادر سرپرست خانوار بوده هزینه کودک رو به عهده گرفتیم اما با مادر زندگی میکنه تا الان چهار تاش پیدا شده
سه تای دیگه هم مونده
این قدر نگوییم باید به عقاید هم احترام بگذاریم آنچه قابل احترام است حقایق است نه عقاید...!! هیچ عقیده ای محترم ومقدس نیست زیرا میتواند ریشه در جهل وخرافه ودروغ داشته باشد...میتواند گفتمانی از داعش یا شری سازمان یافته باشد...احترام به بسیاری از عقاید میتواند توهین آشکار به شعور خودمان باشد...!
چون من ۶ سال مستاجر بودم هیچوقت حرفی نزد که بیا مهرتو بدم حداقل بتونید خونه بخرید یا کمک کنه تو خرید خونه منم به جاش مهرمو ببخشم
الان که داریم خونه میخریم یادش افتاده دین به گردنشه میگه شوهرت سه دنگ خونه به نامت کنه جای مهریه ات
منم گفتم نه
یه دعوای وحشتناک بین من وشوهرم شد